Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σπουδάσει κάποιος στη Μεγάλη Βρετανία
Είναι ιδανικός προορισμός για φοιτητές από όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο προσελκύουν περισσότερους από 600.000 φοιτητές από 180 διαφορετικές χώρες, με προγράμματα σπουδών που κυμαίνονται από Αγγλικά, Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Μεταπτυχιακά έως Διδακτορικά.
Τα βρετανικά πανεπιστήμια κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο.
Οι διαφοροποιημένες μέθοδοι διδασκαλίας και μελέτης που χρησιμοποιούν παρέχουν στους μαθητές την ελευθερία να είναι δημιουργικοί, να αποκτούν δεξιότητες και γνώσεις και τελικά να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους.
Ο ιδανικός συνδυασμός ακαδημαϊκών προγραμμάτων σπουδών και προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού βοηθά τους μαθητές να χτίσουν μια επιτυχημένη καριέρα.
Αποτελούν σημείο αναφοράς για πολύ μεγάλες εξελίξεις στους τομείς της Επιστήμης, της Οικονομίας, της Τέχνης, της Ιατρικής, της Μηχανικής, των Επιχειρήσεων κ.λπ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βρετανία αντιπροσωπεύει το 5% της παγκόσμιας επιστημονικής έρευνας και ταυτόχρονα παράγει το 14% της εργασίας που χρησιμοποιείται σε βιβλιογραφικές αναφορές παγκοσμίως.
Τα Πανεπιστήμια στελεχώνουν τις σχολές τους με Ακαδημαϊκούς (εξέχοντες Καθηγητές και Ειδικούς Επιστήμονες) παγκοσμίως γνωστούς για να προσφέρουν στους φοιτητές τους την καλύτερη ακαδημαϊκή υποστήριξη.
Τα προγράμματα σπουδών έχουν την ευελιξία να προσαρμόζονται με βάση τις ανάγκες του κάθε υποψηφίου και ως εκ τούτου υπάρχει η δυνατότητα για ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων.
Τα πανεπιστήμια διαθέτουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις όπως αίθουσες διαλέξεων και σεμιναρίων, αθλητικά τμήματα, σύγχρονα εργαστήρια, πλούσιες βιβλιοθήκες και, πάνω από όλα, ασφάλεια για τους φοιτητές τους.
Η Αγγλική γλώσσα είναι ιδιαίτερα οικεία σε εμάς, καθώς πρέπει να τη μάθουμε από μικρή ηλικία.
Οι συνθήκες διαβίωσης είναι σχετικά οικονομικές, επειδή για τον φοιτητή η διαμονήμπορεί να περιλαμβάνει διαφορετικές εναλλακτικές με βάση τον προϋπολογισμό του.
Η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στη λίστα με τις πιο οικονομικές χώρες της ΕΕ για τους φοιτητές.
Παρέχεται οικονομική στήριξη σε φοιτητές από χώρες της ΕΕ, δηλαδή το Φοιτητικό Δάνειο (εκτεταμένη αναφορά σε ειδική ενότητα), προκειμένου να εξοφληθούν τα ακαδημαϊκά δίδακτρα για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές με ειδικά προνόμια και προνόμια αποπληρωμής.
Το σύστημα MB υποστηρίζει τους αποφοίτους των πανεπιστημίων του , τους καθοδηγεί και τους προωθεί για να βρουν δουλειά και να παραμείνουν στη χώρα.

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΗΒ
aru-logo-home
kaplan-logo
liverpool-uk-logo
Loughborough-university-logo
nottingham-uk-logo
university-of-derby-uk-logo
University of Liverpool
nottingham-uk-logo-2
reading-uk-logo
west-london-uk-logo
University-of-Winchester
Aberystwyth-University-logo
Arts-University-Bournemouth-logo
Bucks-New-University-logo
Falmouth-University-logo
Southampton-Solent-University-logo
St-mary's-logo
University-of-Chichester-logo
University-of-Gloucestershire-logo
University-of-Greenwich-logo
University-of-Hertfordshire
University-of-South-Wales-logo
University-of-Surrey
University-of-Westminster-logo
Univerity-of-Stirling-logo

ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ