Αφού γίνει  η  εξασφάλιση θέσης  εισαγωγής  στο επιλεγμένο   Πανεπιστήμιο    θα πρέπει να  διευθετηθεί  άμεσα και  το θέμα της  διαμονής. Τα περισσότερα  Πανεπιστήμια  κυρίως  στην  Αγγλία και την Κύπρο εγγυώνται διαμονή στις  διάφορες  φοιτητικές τους εστίες που έχουν.

H Global  σε αυτή  την περίπτωση: 

  • Bοηθάει τον  φοιτητή  και του προσφέρει  εναλλακτικές  επιλογές  για τις   φοιτητικές   εστίες του Πανεπιστημίου.  Του δίνει ακριβή στοιχεία  για το κόστος  και τις παροχές , με αποτέλεσμα εκείνος να  συγκρίνει  και τελικά  να  επιλέξει,  βάσει των παροχών  και τον οικονομικό του προϋπολογισμό
  • Εν συνεχεία θα προχωρήσει στην  συμπλήρωση  της αίτησης βάζοντας κατά προτίμηση   τουλάχιστον  3-4 επιλογές.  Βάσει διαθεσιμότητας το Πανεπιστήμιο κάνει την  προσφορά του. Όσο πιο σύντομα συμπληρωθεί η φόρμα τόσο πιο μεγάλες  θα είναι και οι  πιθανότητες  να εξασφαλισθεί η  διαμονή της πρώτης    επιλογής,   γιατί η  εστία που θα προσφερθεί μπορεί να μην είναι  και η πρώτη προτίμηση.
  • Προσφέρει την δυνατότητα  επιλογής   διαμονής σε ιδιωτικές φοιτητικές εστίες που βρίσκονται πολύ  κοντά στο Πανεπιστήμιο  και,   διατηρούν  εξαιρετικές   εγκαταστάσεις και  παρέχουν  ασφάλεια  24 ώρες το 24ωρο. Η συγκεκριμένη  Υπηρεσία παρέχεται  μέσω  της  εταιρείας  ‘Student Lettings’  την  μοναδική εταιρία όχι μόνο  στην Κύπρο  αλλά και την  Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με την εξασφάλιση διαμονής σε φοιτητικές εστίες  στην Μ. Βρετανία.
  • Η υπηρεσία Διαμονής  προσφέρεται  και μέσω της ολοκληρωμένης  διαδικασίας  αλλά  και ξεχωριστά σε  όσους έχουν κάνει αίτηση σε Πανεπιστήμια  μόνοι τους και   χρειάζονται βοήθεια για την άμεση εξασφάλιση διαμονής
  • Εάν ενδιαφέρεσθε για  την εξασφάλιση θέσης  στις  φοιτητικές εστίες  Πανεπιστήμίων  αλλά και σε ιδιωτικές εστίες, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε  στα τηλ. +357 22 78.0250 και +357 2278.5022.

Αίτηση ενδιαφέροντος. Κάντε click   εδώ.