Η Global Educational Services  βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον φοιτητή/την φοιτήτρια για τις τρέχουσες υποτροφίες που παρέχουν τα Πανεπιστήμια και,  αναλαμβάνει  ολόκληρη την  διαδικασία της αίτησης για την εξασφάλιση υποτροφίας. Με αυτό τον τρόπο οι νέοι και οι νέες μπορούν να διεκδικήσουν διαφόρου είδους υποτροφίες για  να  ενισχύσουν σε σημαντικό επίπεδο τις σπουδές τους.

Η έμπειρη  Ομάδα της Global  με την συστημική  λειτουργία που διαθέτει, ενημερώνει για όλες τις διαθέσιμες υποτροφίες και τις πιθανότητες εξασφάλισής τους εμπρόθεσμα. Κάθε χρόνο εξασφαλίζονται Υποτροφίες για τους φοιτητές απο τα Πανεπιστήμια που αντιπροσωπεύουμε και συνεργαζόμαστε.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει δημιουργηθεί  ο κεντρικός φορέας που να συγκεντρώνει  τις υποτροφίες των Πανεπιστημίων και να τις δημοσιοποιεί, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ακολουθήσει μια χρονοβόρα διαδικασία από μόνος του για το κάθε Πανεπιστήμιο που τον ενδιαφέρει ξεχωριστά, βλέποντας εάν πραγματικά υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και εάν πληρούνται τα κριτήρια. Οι υποτροφίες αναφέρονται σε διάφορους κλάδους σπουδών και χορηγούνται τόσο για  πτυχιακές όσο και για μεταπτυχιακές σπουδές. Επιπρόσθετα προσφέρονται και αθλητικές υποτροφίες.

Εάν ενδιαφέρεστε για  την εξασφάλιση υποτροφιών στα Πανεπιστήμια που συνεργαζόμαστε, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε  στα παρακάτω τηλ. +357 22 78.0250 και +357 2278.5022.

Αίτηση Ενδιαφέροντος. Κάντε click  εδώ.