Μαθήματα ξένων γλωσσών: μια εξαιρετική εμπειρία!

Είμαστε αφοσιωμένοι στην επιμέλεια των καλύτερων γλωσσικών μαθημάτων σε όλο τον κόσμο και παρέχουμε στους μαθητές μας επιλογές που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους και τους ανοίγουν ευκαιρίες παγκοσμίως. Η Συμβουλευτική Υπηρεσία Φοιτητών μας παρέχει ατομική καθοδήγηση για κάθε βήμα της διαδικασίας.

GERMAN COURSES FOR STUDENTS 16+

Berlin and Freiburg

Η Alpadia Language Schools είναι μια ελβετική εταιρεία με διεθνές όραμα, αφοσιωμένη στην αριστεία στη διδασκαλία γλωσσών για τον εμπλουτισμό του μέλλοντος των μαθητών. Εμπνευσμένοι από την πολύπλευρη και πολύγλωσση χώρα μας, δημιουργούμε μια απαράμιλλη φοιτητική εμπειρία που ενθαρρύνει την ανάπτυξη της γλώσσας μέσω της εμβάπτισης.

View More

English courses for students 16+

UK, USA, Canada, Ausralia, New Zeland, Ireland

Η Kaplan International έχει περισσότερα από 80 χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας. Το Kaplan έχει πολλές τοποθεσίες σε έξι διαφορετικές χώρες για να ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ξένου φοιτητή. Μαθήματα αγγλικής γλώσσας στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιρλανδία.

View More

German English, Bussiness English

Dublin, Ireland

Το σχολείο ξένων γλωσσών Dorset College ιδρύθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας το 1983. Τα Μαθήματα Αγγλικών μας συνδυάζουν ένα ευρύ φάσμα αγγλικών δεξιοτήτων για να βοηθήσουν τους μαθητές να αισθάνονται πιο άνετα στον αγγλόφωνο κόσμο από την αρχή.

View More

English Language Program

England, Ireland, America, Canada and Australia

Από τότε που άνοιξε τις πόρτες μας το 1974, έχουμε εξελιχθεί σε ένα ίδρυμα που καλύπτει 3 Ηπείρους. Τα Αγγλικά Κέντρα OHC είναι πλέον ένας από τους πιο εκτεταμένους, διαπιστευμένους παρόχους Μαθημάτων και Προγραμμάτων Αγγλικής Γλώσσας στον κόσμο. Προσφέρουμε συναρπαστικές τοποθεσίες στην κεντρική πόλη και τις όμορφες πόλεις στην Αγγλία, την Ιρλανδία, την Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία, γεγονός που σας διευκολύνει να απολαύσετε την εξερεύνηση και τη μελέτη στην τοποθεσία που έχετε επιλέξει.

View More

Junior Intensive εβδομάδα ηλικίας 12+

Μαθήματα προετοιμασίας αγγλικής γλώσσας και εξετάσεων ηλικίας 17+

Dublin

Το Active Language Learning Dublin προσφέρει μια δυναμική και καθηλωτική εμπειρία εκμάθησης γλωσσών στην καρδιά του Δουβλίνου. Μέσω διαδραστικών μεθόδων διδασκαλίας, έμπειρων εκπαιδευτών και ποικίλου φάσματος μαθημάτων, το σχολείο παρέχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για τους μαθητές να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες ενώ βυθίζονται στη ζωντανή κουλτούρα της πρωτεύουσας της Ιρλανδίας.

View More