Προσφέρουμε μια ποικιλία προγραμμάτων για παιδιά & νεολαία στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ελβετία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Γερμανία και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Εάν είστε μεταξύ 7 & 18 ετων και ψάχνετε για μια κατασκήνωση γλώσσας, μια κατασκήνωση ποδοσφαίρου, μια κατασκήνωση αθλητικών περιπέτειας, μια κατασκήνωση επιστήμης, μια κατασκήνωση ηγεσίας, μια κατασκήνωση πρόκλησης γυμναστικής ή ακόμα και εξειδικευμένα μαθήματα, το έχουμε για εσάς.

Μη διστάσετε να μάθετε περισσότερα για την ποικιλία προγραμμάτων σε διάφορα μέρη που είναι έτοιμα να σας υποδεχθούν.

Austria, Poland, Switzerland

Berlin and Freiburg

Με 51 χρόνια εμπειρίας, το Village Camps προσφέρει κατασκηνώσεις δραστηριότητας και περιπέτειας, παραστατικές τέχνες, χορό, STEM ρομποτική και κωδικοποίηση, σέρφινγκ, ποδόσφαιρο, τένις, ηγεσία και μια επιλογή από κατασκηνώσεις γλώσσας σε διαφορετικές τοποθεσίες!

View More

Manchester, Portsmouth

UK, USA, Canada, Ausralia, New Zeland, Ireland

Βελτιώστε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και περάστε ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι στο Junior Summer School μας. Αποκτήστε νέες δεξιότητες, εξασκηθείτε στα αγγλικά σας και εξερευνήστε την πόλη κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ιρλανδία.

View More

Bremen (Germany)

Dublin, Ireland

Αυτό το καλοκαίρι, εγγραφείτε στο μοναδικό πρόγραμμα κατασκήνωσης του Constructor University που έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας στα μαθηματικά και τον προγραμματισμό, να μάθετε γερμανικές γλωσσικές δεξιότητες επιβίωσης, να συμμετέχετε σε διασκεδαστικές σωματικές δραστηριότητες και να επισκεφθείτε συναρπαστικές τοποθεσίες. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να δικτυωθείτε με συμφοιτητές, περνώντας παράλληλα υπέροχα!

View More

Bremen (Germany)

Dublin, Ireland

Τα προγράμματα Sol Camps προσφέρουν έναν φανταστικό τρόπο για τους κατασκηνωτές να μάθουν αγγλικά, να διασκεδάσουν και να κάνουν φίλους. Η Sol Camps ιδρύθηκε στο Τορόντο το 1996 και είναι μέρος του Holmes Education Group, μιας ομάδας αφιερωμένης στην παροχή ακαδημαϊκών προγραμμάτων υψηλής ποιότητας και των πιο αξέχαστων εμπειριών σε κατασκηνωτές σε όλο τον κόσμο.

View More

Oxford, UK

Dublin, Ireland

Τα μαθήματά μας Junior είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους νεαρούς μαθητές να βελτιώσουν τα αγγλικά τους και να βιώσουν «τον βρετανικό τρόπο ζωής». Το Oxford English Center θα προσαρμόσει ένα Junior Course για να ταιριάζει στα συγκεκριμένα αιτήματα των μικρών μαθητών. Η επαγγελματική μας ομάδα θα σχεδιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για την ηλικιακή ομάδα και τις εκπαιδευτικές ανάγκες τους. Μια συναρπαστική επιλογή από δραστηριότητες και εκδρομές περιλαμβάνονται στα μαθήματα Junior.

View More

UK (Oxford, Cambridge, London), USA (Yale, Berkley)

Dublin, Ireland

Το Oxford Royale Academy είναι ένα από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά σχολεία της Οξφόρδης, που προσφέρει σε μαθητές από όλο τον κόσμο μια πραγματικά αυθεντική γεύση της φοιτητικής ζωής σε μερικά από τα καλύτερα κολέγια του κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ISA.

View More

Spain, Germany

England, Ireland, America, Canada and Australia

Το OISE ιδρύθηκε στην Οξφόρδη της Αγγλίας ως το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα εκμάθησης γλωσσών για επαγγελματίες και φοιτητές με υψηλά κίνητρα Θερινές συνεδρίες κατά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ακαδημαϊκά προγράμματα για παιδιά 13-17 ετών που διδάσκονται σε ολιγομελή τμήματα το πολύ 8 μαθητών.

View More