Μαθήματα ισπανικής γλώσσας στη Σεγκόβια Θερινό πρόγραμμα για παιδιά 13-17 ετών

Μαθήματα που διδάσκονται σε ομάδες όχι περισσότερων από 8 μαθητές, δημιουργώντας στενό και υποστηρικτικό περιβάλλον όπου οι μαθητές είναι δυνατό να δημιουργήσουν δεσμούς με τον άλλο και τους δασκάλους τους.

Οι δάσκαλοι προσφέρουν προσωπική ακαδημαϊκή υποστήριξη σε κάθε μαθητή κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο σχολείο και οι δάσκαλοι συνεργάζονται στενά με τους μαθητές για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους. Δίπλα στις αίθουσες διδασκαλίας, υπάρχουν χώροι επισκέψεων, χώροι αυτοεκπαίδευσης και χώροι χαλάρωσης. Οι μαθητές και οι καθηγητές περιμένουν το μεσημεριανό γεύμα και το διάλειμμα για να δημιουργήσουν μια φιλόξενη και επικεντρωμένη στη μελέτη ατμόσφαιρα.

Πρόγραμμα: 25 ώρες διδασκαλίας ισπανικής γλώσσας την εβδομάδα + πολιτιστικό πρόγραμμα

Διαμονή

Οι μαθητές μένουν στη σχολική κατοικία με όλα τα γεύματα.

Τιμή προγράμματος:           
<πίνακας>

Διαμονή στο σπίτι Κατοικία 1735 € την εβδομάδα 2085 € την εβδομάδα

Η τιμή περιλαμβάνει:

Η τιμή περιλαμβάνει τις ώρες διδασκαλίας ανά εβδομάδα, διαμονή με πλήρη διατροφή σε προσεκτικά επιλεγμένο κατάλυμα και ένα πολιτιστικό πρόγραμμα.

Γερμανικό καλοκαιρινό πρόγραμμα για εφήβους (13-17 ετών)

Το OISE Heidelberg προσφέρει στους μικρούς μαθητές την ολοήμερη μαθησιακή εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για να εκπληρώσει ένα συγκεκριμένο σύνολο στόχων. Οι μαθητές όλων των επιπέδων μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στη Χαϊδελβέργη.

Η Χαϊδελβέργη θεωρείται μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης. Το παραμυθένιο σκηνικό του έχει αιχμαλωτίσει καρδιές και μυαλά για αιώνες και πολλοί από τους πιο διάσημους συγγραφείς, ποιητές και φιλοσόφους του κόσμου έχουν εμπνευστεί από το τοπίο και την αρχιτεκτονική του

Πρόγραμμα: 25 ώρες φροντιστήριο γερμανικής γλώσσας την εβδομάδα + πολιτιστικό πρόγραμμα

Διαμονή

Οι νεαροί μαθητές μένουν σε μια αξιόπιστη τοπική οικογένεια υποδοχής, η οποία παρέχεται με πλήρη διατροφή

Τιμή προγράμματος:1735€ την εβδομάδα

Η τιμή περιλαμβάνει:

Η τιμή περιλαμβάνει τις ώρες διδασκαλίας ανά εβδομάδα, διαμονή με πλήρη διατροφή σε προσεκτικά επιλεγμένο κατάλυμα και ένα πολιτιστικό πρόγραμμα.