H  Global  S&C  Educational  Serviceς   διανύει 20 έτη εμειρίας  και εκπαιδευτικής  επιτυχίας

Κοινός στόχος της  ευέλικτης Ομάδας μας  είναι  η κατάρτιση,  συμβουλευτική υποστήριξη,  ποιοτική  αξιολόγηση και διεκπεραίωση  της διαδικασίας εισαγωγής  στα  Πανεπιστημιακά Ιδρύματα   σε  διάφορα  Προγράμματα Σπουδών,  όπως Προπτυχιακά, Πτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Εξ ‘ αποστάσεως.

Το όραμά μας  είναι να καθοδηγήσουμε  με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τους  υποψήφιους σπουδαστές μας, να επιλέξουν  την  καλύτερη δυνατή  επιλογή  που θα τους δώσει  εφόδια και δεξιότητες.

Περισσότερο από ποτέ  προέχει  να σχεδιάσουμε  την  μελλοντική τους καριέρα.  Σήμερα  οι  γονείς,  προβληματίζονται  για το ακαδημαϊκό μέλλον των  παιδιών τους  που   συνδέεται στενά με την επαγγελματική  τους σταδιοδρομία. Συνεπώς  αναζητούν  εκπαιδευτικούς συμβούλους με ταυτότητα και εξειδίκευση που θα  συνδράμουν και θα διασφαλίσουν το  κατάλληλο Πρόγραμμα σπουδών  και το  Πανεπιστήμιο εισαγωγής.

Αναμφισβήτητα η αποστολή της Ομάδας  μας είναι να χτίσει ουσιαστικές  σχέσεις εμπιστοσύνης  με τους ενδιαφερόμενους, μελλοντικούς φοιτητές. Με γνώμονα  την πολύτιμη εμπειρία μας, προτείνουμε εξατομικευμένα  στον  σπουδαστή  εναλλακτικές  προτάσεις  σε διάφορες  χώρες  της ΕΕ, την  Μ.Βρετανία, τις  ΗΠΑ προσαρμοσμένες  στην δική του ανάγκη.

Οι στόχοι μας είναι φιλόδοξοι και επιτυγχάνονται μέσα την  εποικοδομητική συνεργασία  που αποφέρει  εκατέρωθεν προσωπική και εταιρική επιτυχία.

Εάν σας ενδιαφέρει να διερευνήσετε τις δυνατότητες συνεργασίας μαζί μας,  θα  μπορούσατε να επισκεφθείτε  τα γραφεία μας, στην Κύπρο και την Ελλάδα. Θα σας ενημερώσουμε εκτενώς για την διεθνή ακαδημαϊκή αγορά και θα σας προτείνουμε λύσεις για τους κλάδους σπουδών σε συγκεκριμένες χώρες. Το κλειδί της επιτυχίας μας προέρχεται καθαρά από την εξαιρετική Ομάδα μας  προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις προοπτικές του σήμερα.