Έχουμε διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει στην Κύπρο πλήρης καθοδήγηση στον τομέα των σπουδών για μελλοντικούς φοιτητές  και φοιτήτριες με αθλητικές ικανότητες. Πολλά και διάφορα Αμερικάνικα πανεπιστήμια προσφέρουν υποτροφίες σε τέτοιους μαθητές σε όλα τα προγράμματα σπουδών και ταυτόχρονα για εξάσκηση και συμμετοχή σε πανεπιστημιακές αθλητικές εκδηλώσεις.

Η Global Education με μεγάλη ευχαρίστηση ανακοινώνει την ίδρυση του Global Sports Division. Σκοπός της Global Sport Division είναι η σωστή και έγκυρη καθοδήγηση μαθητών/ φοιτητών μέσω μιας διαδικασίας που παρέχεται από την United Sports USA, μια οργάνωση που αντιπροσωπεύουμε, με σκοπό την παροχή «αθλητικών» υποτροφιών σε μαθητές/ φοιτητές – αθλητές σε ένα από τα 2000 περίπου πανεπιστήμια της Αμερικής που προσφέρουν τέτοιες υποτροφίες.

Η μακρά πείρα της Global Education στον τομέα της καθοδήγησης μελλοντικών φοιτητών/φοιτητριών παρέχει μια ισχυρή βάση για την Global Sports Division. Η αποκλειστική συνεργασία μας με την United Sports USA και η εμπιστοσύνη τους αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ικανότητα μας να υποστηρίξουμε φοιτητές και φοιτητριες που ασχολούνται με τον αθλητισμό , ωστε να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους μέσω υποτροφιών . Οι υποτροφίες αυτές από Αμερικάνικα πανεπιστήμια ανήλθαν μέχρι σήμερα στο ποσό των 20εκ. δολαρίων.

Η United Sports USA είναι ο κορυφαίος οργανισμός για τέτοιες υποτροφίες στην Αμερική. Έχουν σημειώσει επιτυχία 100%.

“There is life after academy sports”

Fraser Gibson – CEO & Founder of United Sports USA

Αίτηση Ενδιαφέροντος. Κάντε click εδώ.