Έχουμε διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει στην Κύπρο πλήρης καθοδήγηση στον τομέα των σπουδών για φοιτητές με διάφορες αθλητικές ικανότητες. Πολλά και διάφορα Αμερικάνικα πανεπιστήμια προσφέρουν υποτροφίες σε τέτοιους μαθητές σε όλα τα προγράμματα σπουδών και ταυτόχρονα για εξάσκηση και συμμετοχή σε πανεπιστημιακές αθλητικές εκδηλώσεις.

Η Global Education με μεγάλη ευχαρίστηση ανακοινώνει την ίδρυση του Global Sports Division, μιας νέας εκπαιδευτικής υπηρεσίας χάρην των μαθητών τις Κύπρυυ που είναι επίσης αθλητές. Σκοπός της Global Sport Division είναι η σωστή και έγκυρη καθοδήγηση μαθητών/ φοιτητών μέσω μιας διαδικασίας που παρέχεται από την United Sports USA, μια οργάνωση που αντιπροσωπεύουμε, με σκοπό την παροχή «αθλητικών» υποτροφιών σε μαθητές/ φοιτητές – αθλητές σε ένα από τα 2000 περίπου πανεπιστήμια της Αμερικής που προσφέρουν τέτοιες υποτροφίες.

Η μακρά πείρα της Global Education στον τομέα της καθοδήγησης σπουδαστών παρέχει μια ισχυρή βάση για την Global Sports Division. Η αποκλειστική συνεργασία μας με την United Sports USA και η εμπιστοσύνη τους σε εμάς αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ικανότητα μας να υποστηρίξουμε φοιτητές που είναι επίσης αθλητές να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους μέσω υποτροφιών σε νεαρούς που είναι επίσης καλοί αθλητές. Οι υποτροφίες παρόμοιων υποτροφιών από Αμερικάνικα πανεπιστήμια ανήλθε μέχρι σήμερα το ποσό των 20εκ. δολαρίων.

Η United Sports USA είναι ο κορυφαίος οργανισμός για τέτοιες υποτροφίες στην Αμερική. Έχουν σημείωση επιτυχία 100%.

“There is life after academy sports”

Fraser Gibson – CEO & Founder of United Sports USA

Αίτηση Ενδιαφέροντος. Κάντε click εδώ.