Αγαπητοί  Σπουδαστές,

Μέσα από  μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική και επαγγελματική  προσέγγιση,  και  σεβασμό στις απαιτήσεις σας,   έχουμε  συνάψει  συμφωνίες συνεργασίας με Πανεπιστήμια στην  M.Βρετανία, την Κύπρο, τις ΗΠΑ και  πολλές  άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως θα δείτε αναλυτικά στο web site.

Σήμερα η σωστή καθοδήγηση στην τελική επιλογή  Πανεπιστημίου και  κατάλληλου Προγράμματος Σπουδών για τις ανώτερες σπουδές  είναι ίσως η πιο σημαντική  απόφαση που θα πάρετε στην  ζωή σας, και που θα διαμορφώσει το μέλλον σας στην εργασιακή σας σταδιοδρομία.

Η τελική απόφαση ανήκει αποκλειστικά σε ΕΣΑΣ, τους σπουδαστές μας, κατόπιν εξειδικευμένης συμβουλευτικής και ενημέρωσης.

Τα τελευταία χρόνια, διακρίνω ότι  η ανάγκη  για επιπλέον υποστήριξη στην  διαδικασία επιλογής  αντικειμένου σπουδών έχει αυξητική τάση. Ο  νέοι και οι νέες  πλέον δυσκολεύονται να εντοπίσουν το αντικείμενο σπουδών  που  ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά τους.

Ο βασικός μας ρόλος  ως εταιρεία εξειδικευμένων  συμβούλων με  20ετή εμπειρία,  είναι ότι  μέσω της  έγκαιρης και σωστής διαδικασία αξιολόγησης, δίνουμε  τα σωστά ερεθίσματα, ώστε να μπορέσει ο υποψήφιος φοιτητής  να ανακαλύψει τα πραγματικά  χαρακτηριστικά του γνωρίσματα.

Τα ερεθίσματα αυτά προκύπτουν και μέσω του  σύγχρονου  Career Gate Test,  που χορηγείται με κατανοητό και σωστό  τρόπο, και μας οδηγεί στη  έγκυρη πληροφόρηση αναδεικνύοντας την δυναμική, τις προδιαγραφές  και την κατεύθυνση που εσείς θα ακολουθήσετε.

Ο απώτερος στόχος μας είναι να  ενθαρρύνουμε τον σπουδαστή να διασφαλίσει  τον συνδυασμό  της ιδιοσυγκρασίας του και των ενδιαφερόντων του για ένα  νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Η τελική  απόφαση, βέβαια, προκύπτει  μέσα από πολλή σκέψη και επεξεργασία των δεδομένων και των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν. Φυσικά  σε ένα μεταβαλλόμενο και δυναμικά εξελισσόμενο περιβάλλον, δε μπορεί να υπάρχει μία μόνο σωστή απόφαση. Σε  κοινωνικό επίπεδο θεωρητικά  οι διαδρομές  οδηγούν σε ένα προεπιλεγμένο αντικείμενο σπουδών, σε  ένα επάγγελμα και μια σταδιοδρομία που για τον καθένα  ξεχωριστά  εκφράζει την  δική του επιτυχία  στον επαγγελματικό στίβο.

Η Ομάδα της Global και εγώ προσωπικά, είμαστε  εδώ   για ΕΣΑΣ,  να σας  υποστηρίξουμε έγκυρα και σωστά με επαγγελματισμό για την  διαδικασία εξασφάλισης θέσης και εισαγωγής, της φοίτησης κατά την διάρκεια των Ακαδημαϊκών Σπουδών σας, τις χρηματοδοτήσεις & υποτροφίες, την επίσπευση διαδικασιών, την εύρεση διαμονής βάσει των αναγκών σας.

Και μην ξεχνάτε  ότι η  Global Education δημιουργήθηκε για να καλύψει τις δικές σας πραγματικές ανάγκες αναζήτησης  και φοίτησης σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια  του εξωτερικού.