Αυτό το καλοκαίρι, εγγραφείτε στο μοναδικό πρόγραμμα κατασκήνωσης του Constructor University που έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας στα μαθηματικά και τον προγραμματισμό, να μάθετε γερμανικές γλωσσικές δεξιότητες επιβίωσης, να συμμετέχετε σε διασκεδαστικές σωματικές δραστηριότητες και να επισκεφθείτε συναρπαστικές τοποθεσίες. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να δικτυωθείτε με συμφοιτητές, περνώντας παράλληλα υπέροχα!

Ημερομηνίες: 29 Ιουλίου – 9 Αυγούστου (12 ημέρες)

Τοποθεσία: Constructor University, Campus Ring 1, 28759 Bremen, Germany

Ακαδημαϊκή εστίαση: Μαθηματικά, προγραμματισμός, γερμανική γλώσσα

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν: Ταλαντούχοι μαθητές Γυμνασίου (16-19 ετών)

Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά

Προθεσμίες εγγραφής: 15 Μαΐου (φοιτητές που χρειάζονται βίζα), 1 Ιουνίου (φοιτητές που δεν χρειάζονται βίζα)

Τάξεις

Θα συζητήσουμε πολλά μη τυποποιημένα προβλήματα, ακόμη και σε επίπεδο ολυμπιάδας, τα οποία απαιτούν δημιουργική προσέγγιση. Μέχρι το τέλος της κατασκήνωσης θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιθανότητα για να λάβετε αποφάσεις, να κατανοήσετε τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης RSA και να εξερευνήσετε τις γεωμετρικές ιδιότητες των τροχιών των πλανητών μέσω αλγεβρικών οργάνων. Επιπλέον, θα έχετε μια καλή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν πολύπλοκοι αλγόριθμοι και θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε προγραμματισμό σε καθημερινή βάση ή ακόμα και να αναπτύσσετε ένα δικό σας έργο.

Διαμονή

Όλοι οι κοιτώνες στην όμορφη πράσινη πανεπιστημιούπολη μας φιλοξενούν φοιτητές μεικτών εθνικοτήτων και πολιτισμών. Θα φιλοξενηθείτε σε έναν από τους κοιτώνες μας, που γειτνιάζει με τους φοιτητές μας πλήρους φοίτησης από όλο τον κόσμο. Τα καθημερινά γεύματα θα σερβίρονται από καφετέριες που βρίσκονται πολύ κοντά στους κοιτώνες μας και θα εξυπηρετούν μια μεγάλη γκάμα φαγητών από διάφορες διεθνείς κουζίνες για όλα τα γούστα!

Κόστος προγράμματος: 2650 ευρώ για ολόκληρο το πρόγραμμα

Αυτή η τιμή περιλαμβάνει τα εξής:

  • Δίδακτρα προγράμματος
  • Όλες οι μετακινήσεις εσωτερικού κατά τη διάρκεια του προγράμματος, εκδρομές
  • Όλες οι τάξεις και οι εξωσχολικές δραστηριότητες​
  • Διαμονή στην πανεπιστημιούπολη
  • Τρία γεύματα την ημέρα​
  • Πρόσθετη επίβλεψη και υποστήριξη από μέλη του προσωπικού του Κέντρου Μελέτης καθ” όλη τη διάρκεια του προγράμματος​
  • εποπτεία 24/7