ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ

Με πλούσια ιστορία 125 ετών, το Bucks New University προσφέρει υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών με επίκεντρο την απασχόληση σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών τομέων, από την τέχνη, το σχεδιασμό και τη δημιουργικότητα έως τις επιχειρήσεις, τη νοσηλευτική και την υγειονομική περίθαλψη έως την πιλοτική εκπαίδευση.

Έχουν επενδύσει σε εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και ήταν νούμερο 1 για δαπάνες εγκαταστάσεων το 2015-7 (Πλήρης Πανεπιστημιακός οδηγός 2015-7) που αποδεικνύει την επένδυσή τους σε εσάς. Από προσομοιωτή πτήσης σε νοσοκομειακή κλινική ή γραφείο ανάμειξης σε στούντιο σχεδιασμού, θα υποστηρίξουμε την πορεία σας με επαγγελματικό εξοπλισμό .

Bucks Νέο Πανεπιστήμιο βοηθά δίνει στους φοιτητές τους τις δεξιότητες για να πετύχει, με 93% των αποφοίτων Bucks στην απασχόληση ή σε περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή του (Hesa προορισμός των αποφοίτων από την τριτοβάθμια εκπαίδευση έρευνα 2016-17) και 72% σε υψηλής ειδίκευσης εργασία ή περαιτέρω μελέτη με το μέσο όρο των αποδοχών για τους αποφοίτους Bucks αυξάνεται σε πάνω από £23,000 μέσα σε έξι μήνες (DLHE 2916 – 2017) από την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Το Silver Award in the Teaching Excellence Framework (TEF) 2018, αναγνωρίζει την υποστηρικτική μαθησιακή τους κοινότητα με μικρά μεγέθη τάξεων, εξαιρετικά διαδραστική διδασκαλία και εστιασμένες μελέτες που σχετίζονται με την απασχόληση.

Η Ένωση Φοιτητών Bucks ψηφίστηκε πρόσφατα νούμερο ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο (NSS 2018) και, ό, τι κι αν βρίσκεστε, θα βρείτε μια λέσχη, μια κοινωνία ή μια ομάδα για να συμμετάσχετε. Για να μην αναφέρουμε αμέτρητες άλλες ευκαιρίες που μπορείτε να εμπλακείτε έξω από την πορεία σας, όπως ο εθελοντισμός, τα εργαστήρια δεξιοτήτων και ένα γεμάτο και ποικίλο ημερολόγιο εκδηλώσεων. Επιπλέον, χάρη στο μεγάλο σχέδιο του Πανεπιστημίου, όλοι οι σύλλογοι, οι κοινωνίες και οι δραστηριότητές τους είναι δωρεάν!

Επικοινωνία

Θα σπουδάσετε σε μία από τις δύο τοποθεσίες, είτε στο όμορφο Buckinghamshire High Wycombe είτε στο ζωντανό Middlesex (Uxbridge). Όπου σας προσγειώνεται το μάθημά σας, θα βρείτε φιλόξενες, ασφαλείς κοινότητες, άφθονη ψυχαγωγία για να σας κρατήσει απασχολημένους, στην πόλη της αγοράς του High Wycombe με μίλια ένδοξης υπαίθρου για Εξερεύνηση και με το Λονδίνο σε μόλις 25 λεπτά, αλλά το κόστος ζωής στο High Wycombe ένα κλάσμα του κόστους του Λονδίνου.

Το Bucks προσφέρει μια σειρά από επιλογές διαμονής για να διαλέξετε και οι αίθουσες διαμονής τους σας δίνουν μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Εάν είστε φοιτητής πλήρους απασχόλησης στην ΕΕ, τον ΕΟΧ ή τον διεθνή φοιτητή, το πανεπιστήμιο μπορεί να σας εγγυηθεί ένα δωμάτιο στις αίθουσες διαμονής τους. Έχουν επίσης πολλές υπηρεσίες υποστήριξης στην πανεπιστημιούπολη, οπότε ανεξάρτητα από την ερώτηση ή το πρόβλημά σας, μπορούν να σας δείξουν προς την κατεύθυνση κάποιου που μπορεί να βοηθήσει.

  • Χάι Γουάικομπ

Αν η συναρπαστική ιστορία της καρέκλας της High Wycombe δεν είναι αρκετός λόγος για να θέλει να ζήσει εδώ, υπάρχουν πολλοί άλλοι. Για παράδειγμα , είναι μια πόλη με μωβ σημαία, που σημαίνει ότι αναγνωρίζεται για τη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα της κοινότητας, την ασφαλή σκηνή νυχτερινής ζωής, καθώς και ένα σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών που προσανατολίζεται στη φοιτητική ζωή και δεν θα σας αφήσει λανθάνον μετά από ώρες. Ενώ είναι γραφικό και αυτόνομο, η πόλη αγκαλιάζει τη φοιτητική κοινότητα και τη ζωντάνια που φέρνει, έτσι θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας από την πρώτη μέρα.

  • Uxbridge

Το Uxbridge μπορεί να είναι ουσιαστικά προάστιο του Λονδίνου, αλλά έχει μια ισχυρή αίσθηση της δικής του ταυτότητας και μια πραγματική αίσθηση κοινότητας. Ίσως επειδή είναι ένας δήμος του Λονδίνου, και οι κεντρικές περιοχές της πόλης είναι τόσο προσιτές, υπάρχει πολύ λιγότερη φασαρία εδώ. Έχει όλα όσα χρειάζεστε όσον αφορά τα ψώνια, εστιατόρια, καφετέριες και νυχτερινή ζωή – και είναι στη μητροπολιτική γραμμή – αλλά οι άνθρωποι δεν είναι «κάτω από το κεφάλι» εδώ σαν να μπορούν να βρίσκονται στο κεντρικό Λονδίνο-λένε ακόμη και «Γεια» όταν κάνετε μια χαλαρή βόλτα στις όχθες του καναλιού Grand Union!