ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ

Το Λονδίνο ενσωματώνει την επιχειρηματική αριστεία, τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη, τα οποία προσελκύουν μια μοναδική και πρωτοποριακή ελίτ. Οι συμμετέχοντες στο σχολείο του Λονδίνου βρίσκουν λοιπόν τη δική τους δημιουργική φωνή σε αυτό το κοσμοπολίτικο κεφάλαιο τάσης, ορίζοντας τη δημιουργικότητά τους στην αντικουλτούρα σε έναν κόσμο πολυτέλειας. Ανεξάρτητα από την πορεία της μελέτης, το πρόγραμμα σπουδών δίνει έμφαση στην ανάληψη πρωτοποριακής ηθικής, έρευνας σχεδιασμού και Επιχειρηματικής Καινοτομίας. Εξερεύνηση πειραματικής κοπής και σύγχρονου στυλ δρόμου. Το μέλλον είναι στην οθόνη, να ξεχωρίζουν και να κάνουν τη διαφορά. Η ομορφιά προέρχεται επίσης από το εσωτερικό, από το πώς και γιατί γίνονται τα πράγματα, από τον υπεύθυνο σχεδιασμό και την επιχειρηματική καινοτομία. Με άλλα λόγια, πόσο καλά ενσωματώνουν την βασική έννοια της τρέχουσας εποχής: βιωσιμότητα.

ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑ

Περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι κάθε χρόνο συμμετέχουν στο Istituto Marangoni για να αποτελέσουν μέρος μιας μοναδικής ακαδημαϊκής πορείας.

107 εθνικότητες. Η κοινότητα των μαθητών τους είναι μεγάλη και πολύτιμη, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση της αξίας αυτής της ακαδημαϊκής εμπειρίας.

Οι υφιστάμενοι φοιτητές της ΕΕ / ΕΟΧ που ξεκίνησαν τις σπουδές τους στο σχολείο του Λονδίνου και ζούσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο έως τις 11 μ.μ. στις 31 Δεκεμβρίου 2020 δεν χρειάζονται θεώρηση για να εισέλθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για το σύστημα διακανονισμού της ΕΕ. Η ψηφιακή τους πλατφόρμα θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσει τους αποφοίτους έργα της μόδας (Fashion Design, Fashion Business και Fashion Styling), την τέχνη και το σχεδιασμό και τις ταινίες μόδας που απεικονίζουν τις καλύτερες συλλογές των φοιτητών του τρίτου έτους.

Το Ηνωμένο Βασίλειο αποχώρησε επίσημα από την ΕΕ στα τέλη του 2020. Το Istituto Marangoni έχει μια ισχυρή παράδοση να καλωσορίζει φοιτητές από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της ΕΕ. Με καταγωγή από την Ιταλία, έχουμε πολλά σχολεία που βρίσκονται στην ΕΕ και πέραν αυτής. Πολλοί από το προσωπικό και τους μαθητές μας στο σχολείο μας στο Λονδίνο είναι από την Ευρώπη που συνεχίζουν να παραμένουν ένα σημαντικό μέρος της διεθνούς κοινότητας μελετητών, σχεδιαστών και επαγγελματιών.

Παρά τις εξαιρετικές περιστάσεις με 20/21, τα αποτελέσματα της έρευνας των φοιτητών έδειξαν ότι το Istituto Marangoni London ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των φοιτητών και μάλιστα βελτιώθηκε σε σχέση με το προηγούμενο έτος (76% συνολικά). Εφαρμόζοντας ένα συνδυασμό υβριδικής μάθησης, ψηφιακών πόρων για συγκεκριμένα μαθήματα, ευκαιριών υβριδικής και προσωπικής βιομηχανίας και σαφών, συνεχιζόμενων συμβουλών σπουδαστών, η Σχολή Μόδας του Λονδίνου μπόρεσε να συνεχίσει να προσφέρει καινοτομία και αριστεία, σημειώνοντας σημαντικά πάνω από τα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου στην ακαδημαϊκή υποστήριξη – δίνοντας καλές συμβουλές για να κάνουν επιλογές σπουδών (11% πάνω από το μέσο όρο του Ηνωμένου Βασιλείου) και στη φωνή των φοιτητών που ενεργούν με βάση τα σχόλια των φοιτητών (17% πάνω από το μέσο όρο).

ΤΈΛΗ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

Δίδακτρα Bachelor

Τέλος Εγγραφής £ 3,300
Διεθνείς φοιτητές τέλη £19,800

Κύρια Δίδακτρα

Τέλος Εγγραφής £ 4,400
Διεθνή τέλη £ 23.700-25.200

Υποτροφία

Κάθε χρόνο, το Istituto Marangoni απονέμει υποτροφίες στους πιο ταλαντούχους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στις βιομηχανίες μόδας, σχεδιασμού και τέχνης.

Το Istituto Marangoni προσφέρει μια σειρά υποτροφιών για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά του μαθήματα στο Μιλάνο, τη Φλωρεντία, το Παρίσι και το Λονδίνο στα καλύτερα νέα ταλέντα.

ΔΙΑΜΟΝΉ ΚΑΙ ΈΞΟΔΑ ΔΙΑΒΊΩΣΗΣ

Η τιμή του μηνιαίου ενοικίου για επιπλωμένα καταλύματα 85 m2 (900 Sqft) ανάλογα με την περιοχή στο Μιλάνο κυμαίνεται από £1.696 έως £2.375

Το εκτιμώμενο μηνιαίο κόστος για ένα μόνο άτομο θεωρείται σε περίπου £2.776.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για μια πολύ συγκεκριμένη ανάλυση των τρεχουσών τιμών στο Λονδίνο εδώ

Το Istituto Marangoni δημιούργησε μια νέα υπηρεσία στέγασης και διαμονής για να βοηθήσει τους διεθνείς φοιτητές στην αναζήτηση στέγης τους στο Μιλάνο, το Παρίσι και το Λονδίνο. Ως κορυφαίος πάροχος εκπαίδευσης και στην προσπάθεια να παρέχει πάντα μια υπηρεσία στους μαθητές, το Istituto Marangoni προσπαθεί να βοηθήσει τους μη οικιακούς μαθητές να βρουν την καλύτερη δυνατή διαμονή στην πόλη που έχουν επιλέξει για τις σπουδές τους στα σχολεία μόδας και σχεδιασμού. Προκειμένου να διασφαλιστεί μια ποιοτική υπηρεσία, με πακέτα διαθέσιμα για όλες τις ανάγκες, το Istituto Marangoni συνεργάζεται τοπικά με κορυφαία πρακτορεία.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες στέγασης εδώ.

ΠΌΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΆΛΕΤΕ ΑΊΤΗΣΗ

Ορισμένα προγράμματα Istituto Marangoni έχουν 2 προσλήψεις ετησίως-έναρξη μελέτης Οκτωβρίου και Φεβρουαρίου.

Εάν χρειάζεστε βίζα για να σπουδάσετε στο Λονδίνο, λάβετε υπόψη ότι πρέπει να αφήσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να το υποβάλετε, καθώς και να έχετε αρκετό χρόνο για να κάνετε όλες τις προετοιμασίες, όπως διαμονή και ταξίδια. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε να εφαρμόσετε το συντομότερο δυνατό.

Για να μάθετε ποια προθεσμία θα ισχύει για εσάς, επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους μας.

ΚΑΛΏΣ ΉΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΊΝΟ

Θα μπορούσατε να ζήσετε τις μοναδικές αξίες τους

  • Πρωτοποριακή ηθική
  • Πειραματική περικοπή
  • Δημιουργικότητα κατά της καλλιέργειας
  • Cosmopolite trendsetting
  • Σύγχρονο Streetstyle
  • Βιώσιμη Επιχειρηματική Καινοτομία