ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ

Το Πανεπιστήμιο του Worcester είναι μια στενή και υψηλού επιπέδου κοινότητα όπου οι μαθητές υποστηρίζονται για να πετύχουν σε κάθε επίπεδο.

Τα βραβεία 2019-σύντομη λίστα-Πανεπιστήμιο της χρονιάς

Το Πανεπιστήμιο έχει επιλεγεί για το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς στα Βραβεία Times Higher Education 2019 και στα βραβεία κοινωνικής κινητικότητας του Ηνωμένου Βασιλείου 2019. Είναι επίσης προεπιλεγμένο για το Ίδρυμα βιωσιμότητας της Χρονιάς στα Βραβεία Green Gown 2019.

Η δύναμη του Πανεπιστημίου σε πολλούς τομείς αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι ήταν επίσης στη λίστα για εξαιρετική υποστήριξη για φοιτητές, Εξαιρετική συμβολή στην Τοπική Κοινότητα, διεθνή συνεργασία της χρονιάς, εξαιρετικός επιβλέπων έρευνας της Χρονιάς και βραβείο αξίας Datapoints στα Βραβεία 2019 Times Higher Education.

Στην Εθνική Έρευνα φοιτητών του 2019, το 88,2% των φοιτητών του τελευταίου έτους του Worcester δήλωσαν ότι ήταν ικανοποιημένοι συνολικά, τοποθετώντας το Πανεπιστήμιο στο 16ο από τα 152 ιδρύματα και το 8ο από όλα τα αγγλικά μη εξειδικευμένα πανεπιστήμια. Εννέα μαθήματα στο Worcester έλαβαν 100% ικανοποίηση.

Το Πανεπιστήμιο είναι ένα πραγματικά περιεκτικό μέρος όπου κάθε άτομο μετράει ως άτομο. Από το σχεδιασμό ευφάνταστες εγκαταστάσεις για την παροχή πρακτικής υποστήριξης και προσαρμοσμένη μάθηση, το πανεπιστήμιο προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους από όλα τα υπόβαθρα και τις ικανότητες για να επιτύχουν το δικό τους πλούσιο δυναμικό.

Το Πανεπιστήμιο κατατάχθηκε νούμερο ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιοτική εκπαίδευση και την ισότητα των φύλων στο 2019 Times Higher Education University Impact Rankings.

Το Worcester φιλοξενεί την πρώτη ολοκληρωμένη πανεπιστημιακή και Δημόσια Βιβλιοθήκη της Ευρώπης, το The Hive, και το πρώτο inclusive κλειστό αθλητικό κέντρο της Βρετανίας-σχεδιασμένο να περιλαμβάνει τον αθλητή αναπηρικής πολυθρόνας, το Πανεπιστήμιο του Worcester Arena, δύο εγκαταστάσεις που αποτελούν παράδειγμα της δέσμευσης για ένταξη. Το Πανεπιστήμιο είναι κορυφαίο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ισότητα των φύλων και στα 10 κορυφαία πανεπιστήμια για να αντικατοπτρίζει καλύτερα την κοινωνία.

Εξαιρετική μεταπτυχιακή απασχόληση

Το Worcester έχει ένα από τα καλύτερα αρχεία μεταπτυχιακής απασχόλησης στη χώρα. Στην έρευνα διαμήκων εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων που δημοσιεύθηκε από την κυβέρνηση (2017), ο Worcester τοποθετήθηκε στην κορυφή 10 για συνεχή απασχόληση με ή χωρίς περαιτέρω μελέτη, ένα, δύο και τρία χρόνια μετά την αποφοίτηση. Πάνω από το 97% των αποφοίτων μας εργάζονται ή συνεχίζουν να σπουδάζουν εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Worcester είναι το Χρυσό Τρίγωνο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, το οποίο συνυφαίνει τις γνώσεις των εμπειρογνωμόνων και την πρακτική μάθηση. Στα τρία σημεία του τριγώνου είναι ο καλά παρακινημένος μαθητής, ένας εμπνευσμένος εκπαιδευτικός και ένας ειδικός επαγγελματίας μέντορας.

Με στενούς δεσμούς βιομηχανίας σε διάφορους τομείς, οι μαθητές του Worcester έχουν ευκαιρίες να αποκτήσουν πρόσβαση σε τοποθετήσεις εργασίας, να κερδίσουν-όπως-μαθαίνουν-σε θέσεις εργασίας σχετικές με τις σπουδές σας, καθώς και εθελοντισμό, βοηθώντας στην οικοδόμηση των δεξιοτήτων, της εμπιστοσύνης και της απασχολησιμότητάς σας.

Επικοινωνία

Το Πανεπιστήμιο του Worcester είναι μια κοινότητα όπου οι μαθητές αγαπούν να ζουν και να μαθαίνουν. Όποια και αν είναι τα πόδια της ζωής που προέρχονται από, Worcester παρέχει μια ενεργή, Φιλικός, και υποστηρικτικό περιβάλλον στο οποίο να αναπτυχθούν και να μάθουν. Το Worcester είναι ένα πανεπιστήμιο πανεπιστημιουπόλεων που εδρεύει στη γοητευτική πόλη του Worcester – όπου η ζωντανή κουλτούρα της πόλης και η ειδυλλιακή αγροτική ομορφιά συνδυάζονται για να προσφέρουν το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Με πάνω από 1.000 μονοκατοικίες σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις μας, το Worcester προσφέρει σύγχρονα καταλύματα που ταιριάζουν σε διάφορους προϋπολογισμούς και ανάγκες. Η ασφάλεια και η άνεσή σας αποτελούν προτεραιότητα του Πανεπιστημίου και όλες οι αίθουσες που διαχειρίζονται το Πανεπιστήμιο λειτουργούν 24ωρη ασφάλεια, 24ωρη συντήρηση έκτακτης ανάγκης, δωρεάν ασφάλιση περιεχομένου και καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων. Περιλαμβάνονται επίσης ενσύρματη και ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, κόστος κοινής ωφέλειας και δωρεάν συνδρομή στο γυμναστήριο.

  • Πανεπιστημιούπολη του Αγίου Ιωάννη

Το σπίτι του Πανεπιστημίου για πάνω από 60 χρόνια, το St John’s Campus βρίσκεται κοντά στο όμορφο πάρκο σε μια φιλική, κατοικημένη περιοχή στο Worcester, κοντά στο κέντρο της πόλης. Με μια σειρά από en-suite και standard δωμάτια διαθέσιμα και βολικές ανέσεις στην πανεπιστημιούπολη κοντά, θα είστε μέρος μιας ασφαλούς και ζωντανής φοιτητικής κοινότητας σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την τάξη.

  • Πανεπιστημιούπολη Πόλης

Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη του Αγίου Ιωάννη, τα όμορφα ανακαινισμένα Γεωργιανά κτίρια της πανεπιστημιούπολης της πόλης παρέχουν ένα εμπνευσμένο περιβάλλον για να ζήσουν και να μάθουν. Με πάνω από 170 δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και κοινόχρηστους χώρους κουζίνας και τραπεζαρίας, το living at City Campus είναι ιδανικό για να κάνετε νέους φίλους και να εξερευνήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το Worcester.

  • Διαμονή εκτός πανεπιστημιούπολης

Αν ψάχνετε να ζήσετε από την πανεπιστημιούπολη, η ομάδα διαμονής του Worcester μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό μέρος για να ζήσετε μέσω του δικτύου διαπιστευμένων ιδιοκτητών μας.

ΈΞΟΔΑ ΔΙΑΒΊΩΣΗΣ

Το κόστος ζωής στο Worcester είναι συγκριτικά πολύ λογικό. Το ενοίκιο και πολλά άλλα κόστη είναι χαμηλότερα από τις μεγαλύτερες πόλεις. Η εγγύτητα των πανεπιστημιουπόλεων και των αιθουσών διαμονής μας μεταξύ τους και στο κέντρο της πόλης σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για τη μεταφορά.