Στο Σάλφορντ, καλωσορίζουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο και οι Κύπριοι έρχονται να σπουδάσουν μαζί μας εδώ και πολλά χρόνια.

Κύπριοι φοιτητές έρχονται στο Σάλφορντ για να μελετήσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων και της διαχείρισης, των οικονομικών, της επιστήμης, της μηχανικής, των Επιστημών Υγείας, των Τεχνών και της μουσικής.

Έχουμε ένα καλό δίκτυο αντιπροσώπων στην Κύπρο και όλοι έχουν εγκριθεί από εμάς για να σας βοηθήσουν με την αίτησή σας στο Πανεπιστήμιο του Salford. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την εξαιρετική ομάδα της Global Education Services.

Το Σάλφορντ είναι εύκολα προσβάσιμο από την Κύπρο και μπορείτε να πετάξετε με διάφορες αεροπορικές εταιρείες. Πανεπιστημιούπολη μας είναι σε κοντινή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ με ταξί ή μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσετε, είναι μια από τις μεγαλύτερες φοιτητικές πόλεις στην Ευρώπη, και ποτέ δεν θα έχετε κάτι ενδιαφέρον να δείτε και να κάνετε εδώ. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ, μουσεία, κινηματογράφοι και ζωντανή μουσική και θεατρικοί χώροι, και φυσικά έχουμε δύο από τους πιο επιτυχημένους και διάσημους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο εδώ.

Ως ένας από τους μαθητές μας, δεν γίνετε μόνο μέλος ενός φοιτητικού σώματος, θα γίνετε μέλος της κοινότητάς μας. Θα διδαχθείτε από ειδικούς στον τομέα τους που υπερηφανεύονται για τους δεσμούς τους με τη βιομηχανία. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Σάλφορντ.