Το Πανεπιστήμιο του Derby εξασφαλίζει θέσεις εργασίας για τους φοιτητές και απόφοιτους της Νομικής στη Δικηγορική Εταιρεία Right Legal

Το Πανεπιστήμιο του Derby έχει εξασφαλίσει θέσεις εργασίας σε περισσότερους από 100 φοιτητές της Νομικής στη δικηγορική εταιρεία Right Legal, που εδρεύει στο Derby.

Ολόκληρη η ομάδα των δευτεροετών φοιτητών στη Νομική Σχολή του Derby πλέον έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με το ειδικευμένο προσωπικό δυναμικό, δικηγόρους που ειδικεύονται στο Κληρονομικό Δίκαιο.

Η συνεργασία με τη Right Legal εντάσσεται στο Πρόγραμμα Στρατηγικής Εκπαίδευσης και Διδασκαλίας του Πανεπιστημίου, η οποία διαβεβαιώνει ότι όλοι οι φοιτητές είναι πλήρως προετοιμασμένοι μέσω μαθησιακών και εργασιακών δεξιοτήτων.

Η Right Legal έχει αναπτύξει ένα επιτυχημένο επιχειρησιακό μοντέλο στο Κληρονομικό Δίκαιο με ειδίκευση σε όλο το φάσμα των διαθηκών το οποίο και εκχωρεί σε άλλες ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις. Οι φοιτητές βοηθούν το προσωπικό της Right Legal να επεξεργαστεί τις “ευαίσθητες” πληροφορίες που παρέχουν οι διαθήκες, να επικοινωνήσει με τους πελάτες για να τους ενημερώσει σχετικά με τις αλλαγές στη διαθήκη τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η σχολή των Επιχειρήσεων, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου συνεργάστηκε με την Right Legal. Περίπου το 50% του σημερινού εργατικού δυναμικού της Right Legal είναι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου.

Η Liz Doherty, Λέκτορας της νομικής στο Derby, δήλωσε ότι “Είμαστε απόλυτα ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την Right Legal σε αυτό το project. Έχουμε κτίσει μια δυνατή σχέση με την εξαιρετική ομάδα της Right Legal που ωφελεί από την μιά τους σπουδαστές μας κατά τη  διάρκεια της φοίτησής τους να αποκτούν εμπειρία, κι από την άλλλη τους αποφοίτους να εισέρχονται στον επαγγελμετικό στίβο”.

Η Διευθύντρια της Right Legal Carrie Caladine ανέφερε ότι “Έχουμε προσλάβει έναν αριθμό εξαιρετικών πτυχιούχων από το Πανεπιστήμιο του Derby, οπότε ανυπομονούμε να  καλωσορίσουμε και άλλους νέους σπουδαστές στην εταιρεία, με στόχο να προσελκύσουμε περισσότερα νέα ταλέντα στο μέλλον”, πρόσθεσε ότι: “Η υποστήριξη των φοιτητών εφέτος θα είναι ανεκτίμητη για τον κλάδο μας, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε αυτόν τον τομέα της επιχείρησης μέσω των ευκαιριών που μας δίνει το franchise.”