ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, κατατάσσεται στα 200 κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο. Μέσα από έρευνα παγκόσμιας κλάσης που διευρύνει τα μυαλά και αλλάζει ζωές, την αφοσίωση των δασκάλων μας και την αίσθηση της εμπειρίας του Royal Holloway, η κοινότητα μας είναι μια κοινότητα που εμπνέει τα άτομα να επιτύχουν ακαδημαϊκά, κοινωνικά και προσωπικά.

Το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε από δύο κοινωνικούς μεταρρυθμιστές που πρωτοστάτησαν στο ιδανικό της εκπαίδευσης και της γνώσης για όλους όσους μπορούσαν να ωφεληθούν. Το όραμά τους ζει μέχρι σήμερα.

Ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια έντασης έρευνας του Ηνωμένου Βασιλείου, φιλοξενούμε μερικές από τις κορυφαίες αυθεντίες στον κόσμο στις επιστήμες, τις τέχνες, τις επιχειρήσεις, τα οικονομικά και το δίκαιο. Ενισχύουμε την ποικιλομορφία και καλωσορίζουμε φοιτητές και ακαδημαϊκούς που ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο για να σπουδάσουν και να εργαστούν εδώ, διασφαλίζοντας μια διεθνή και πολυπολιτισμική προοπτική σε μια στενή και ιστορική πανεπιστημιούπολη.

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Το Πανεπιστήμιο έχει μια μοναδική τοποθεσία με το καλύτερο και των δύο κόσμων. μια ασφαλής, καταπράσινη πανεπιστημιούπολη στο Egham, Surrey – λιγότερο από 40 λεπτά με το τρένο από το κέντρο του Λονδίνου και μόλις επτά μίλια από το αεροδρόμιο Heathrow, δημιουργώντας το περιβάλλον όπου ευδοκιμεί μια δεμένη κοινότητα.

Η πανεπιστημιούπολη είναι μια από τις πιο όμορφες στον κόσμο με πολυάριθμους χώρους διδασκαλίας και μελέτης, μπαρ και καφέ, καταλύματα υψηλής ποιότητας και αθλητικές εγκαταστάσεις. Όλα αυτά βρίσκονται σε ένα εκπληκτικό πάρκο έκτασης 135 στρεμμάτων.

Οι περισσότερες διδακτικές και κοινωνικές δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα στην πανεπιστημιούπολη και, με εξαίρεση το Kingswood Hall (μόλις ένα μίλι μακριά), εδώ ζουν οι περισσότεροι προπτυχιακοί φοιτητές στο πρώτο έτος. Είναι ένα φιλικό μέρος, με ισχυρή αίσθηση της κοινότητας καθώς οι νέοι μαθητές γίνονται σύντομα οικεία πρόσωπα.

Το Founder’s Building είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά πανεπιστημιακά κτίρια στον κόσμο και φιλοξενεί τη διάσημη Πινακοθήκη του Πανεπιστημίου που περιέχει την εξαιρετική συλλογή βικτωριανών έργων ζωγραφικής του Thomas Holloway και το όμορφο παρεκκλήσι μας. Στεγάζει επίσης τραπεζαρία και βιβλιοθήκη και παρέχει ένα σπίτι για 500 φοιτητές.

Σε απόσταση μόλις 40 λεπτών με το τρένο από το Λονδίνο και επτά μίλια από το Χίθροου, με μια σειρά από αξιοθέατα, χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας σε κοντινή απόσταση, θα λατρέψετε αυτή την υπέροχη τοποθεσία.

Έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα μέρος για να ζήσετε, είτε ψάχνετε για τροφοδοσία, όπου θα φάτε τα γεύματά σας σε μια από τις τραπεζαρίες μας είτε με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, που περιέχουν κουζίνες όπου θα ετοιμάσετε τα δικά σας γεύματα.

Διεθνές Έτος Ιδρύματος

Τι είναι το Διεθνές Έτος Ιδρύματος;

Ένα πρόγραμμα τριών ετών που θα σας παρέχει τις ακαδημαϊκές και αγγλικές δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχετε σε προπτυχιακό επίπεδο. Είναι το ιδανικό μονοπάτι για την ένταξη με φοιτητές που εισέρχονται απευθείας όταν προχωράτε στο πτυχίο σας.

Μονοπάτια

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα θεματικά μονοπάτια μας, σχεδιασμένα ειδικά για τον βαθμό προόδου σας:

Μετά την ολοκλήρωση του Διεθνούς Έτους Ιδρύματος και την επιτυχή επίτευξη των βαθμών προόδου για το πρόγραμμα σπουδών που επιλέξατε, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε προπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο.

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων διακρίσεων, κοινών διακρίσεων και πτυχίων μείζονος/ελάσσονος συνδυασμού.

Ποιος μπορεί να σπουδάσει το Διεθνές Έτος Ιδρύματος;

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές από όλο τον κόσμο, εξαιρουμένων των χωρών της ΕΕ. Οι μαθητές που έχουν ολοκληρώσει τη γυμναστική αλλά χρειάζονται περαιτέρω προετοιμασία πριν από την είσοδο σε προπτυχιακές σπουδές είναι ευπρόσδεκτοι.

Τι θα μάθετε;

Μόλις ολοκληρώσετε το Διεθνές Έτος Ιδρύματος, θα είστε σε θέση:

  • Επικοινωνήστε στα ακαδημαϊκά αγγλικά σε επίπεδο που σας επιτρέπει να συμμετέχετε αποτελεσματικά σε προπτυχιακό πτυχίο
  • Επιδείξτε γνώσεις, κατανόηση και πνευματικές δεξιότητες στο ακαδημαϊκό σας αντικείμενο, σε επίπεδο ισοδύναμο με το πρότυπο επιπέδου AS/A (Επίπεδο 3 RQF)
  • Ερευνήστε, αναλύστε και αξιολογήστε κριτικά ακαδημαϊκές πηγές, τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική
  • Κατασκευάστε επιχειρήματα βασισμένα σε στοιχεία και παρουσιάστε τα με συνεκτικό και συνεκτικό τρόπο γραπτώς με τη δέουσα αναγνώριση των πηγών
  • Οργανώστε τις σπουδές σας αποτελεσματικά
  • Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά τις σχετικές δεξιότητες πληροφορικής
  • Μάθετε να εργάζεστε ανεξάρτητα, καθώς και σε ομάδες.