Το Πανεπιστήμιο του Lancaster είναι μεταξύ των δέκα πρώτων Πανεπιστημίων της Βρετανίας, σύμφωνα με τρεις μεγάλες αξιολογήσεις Πανεπιστημίων. Τελευταία, το Πανεπιστήμιό μας ανακηρύχθηκε Πανεπιστήμιο του έτους από τις εφημερίδες Times και Sunday Times, στον Οδηγό των Καλών Πανεπιστημίων για το 2018.  Έχουμε μια από την πιο ασφαλή πανεπιστημιούπολη στη Βρετανία, όπου ο φοιτητής μπορεί να ζει, να σπουδάζει και να διαμορφώνει τη μελλοντική του σταδιοδρομία. Οι νέες ακαδημαϊκές μας εγκαταστάσεις είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη και το κολεγιακό μας Σύστημα παρέχει προσωπική στήριξη και εξαιρετικές φοιτητικές εμπειρίες.

Γιατί να σπουδάσετε στο Διεθνές Φοιτητικό Κέντρο;

Το Διεθνές Φοιτητικό Κέντρο στο Πανεπιστήμιο του Lancaster

Το Διεθνές Φοιτητικό Κέντρο βρίσκεται στη σύγχρονη και ασφαλή πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Lancaster. Εδώ θα σας προετοιμάσουμε για το πτυχίο σας και θα προσαρμοστείτε στη ζωή της Βρετανίας, για να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Με την στήριξή μας θα γίνετε μέρος της φιλικής κοινότητας του Lancaster και θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στη πραγματοποίηση των στόχων σας. Τα προγράμματά μας παρέχονται από το Study Group σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Lancaster.

Ζωή στο Διεθνές Φοιτητικό Κέντρο

Από την ημέρα της αφίξεως σας θα γίνεται μέλος της ζεστής κοινότητας του Lancaster. To φιλικό περιβάλλον και το προσωπικό μας θα σας βοηθήσουν να εγκατασταθείτε στο Lancaster και να προσαρμοστείτε στη ζωή της Βρετανίας. Οργανώνουμε θαυμάσιες ομαδικές δραστηριότητες και παρέχουμε προσωπική ακαδημαϊκή στήριξη σε καθημερινή βάση.

Θα ζείτε σε ένα Κολέγιο με άλλους πρωτοετείς φοιτητές και θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις Πανεπιστημιακές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν μια εξαιρετική βιβλιοθήκη, ένα κέντρο αθλοπαιδιών 20 000 000 λιρών και άνω από 200 φοιτητικές λέσχες.

Μελέτη στο Διεθνές Φοιτητικό Κέντρο

Ένα διεθνές προκαταρτικό έτος ή πρόγραμμα προ του μεταπτυχιακού σας στο Διεθνές Κέντρο Μελετών μας, σας προετοιμάζει για το πτυχίο σας στο Πανεπιστήμιο του Lancaster. Θα επικεντρωθείτε αρχικά στη μελέτη της Αγγλικής γλώσσας και σε ακαδημαϊκούς κλάδους που σχετίζονται με το πτυχίο που έχετε επιλέξει.

Το πρόγραμμά μας για την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας, σας παρέχεται επίσης, αν η γλωσσική σας κατάσταση απαιτεί τέτοιο πρόγραμμα για την παρακολούθηση του Διεθνούς Θεμελιακού Έτους.

Στήριξη της Προόδου σας στο Πανεπιστήμιο

Στο Διεθνές Κέντρο Μελετών λαμβάνουμε κάθε μέτρο που θα σας βοηθούσε στην ακαδημαϊκή σας πορεία. Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν επιπρόσθετο χρόνο για τη μεθοδική εκμάθηση της έρευνας και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας. Στη φοίτησή σας μαζί μας θα επωφεληθείτε από:

  • Γραπτή Αξιολόγηση στο Τέλος Κάθε Τριμήνου
  • Μια ανώτερη εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας με τίτλο Ακαδημαϊκές Δεξιότητες στα Αγγλικά, που θα παρέχει προσωπικές αξιολογήσεις και feedback
  • Μια σύμπτυξη και μείωση του αριθμού των αξιολογήσεων θεμάτων που προσφέρουν περισσότερο χρόνο για προετοιμασία
  • Ένα σύστημα προσωπικών συναντήσεων με καθηγητές για την παρακολούθηση της ακαδημαϊκής σας προόδου σε διάφορα σημεία του ακαδημαϊκού έτους και δημιουργία σχεδίων δράσης στη βάση της προόδου που επιτυγχάνετε