ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ιδρύθηκε το 1885, το Πανεπιστήμιο Τεχνών Bournemouth (AUB) είναι μια δημιουργική κοινότητα όπου οι φοιτητές και το προσωπικό ενώνονται για να καινοτομήσουν, να συνεργαστούν και να συνδεθούν. Είναι ένα εξειδικευμένο ίδρυμα όπου η διδασκαλία και η έρευνα παρέχεται αποκλειστικά μέσω των κλάδων της τέχνης, του σχεδιασμού, της αρχιτεκτονικής, των μέσων ενημέρωσης και της περφόρμανς. Το πανεπιστήμιο παρέχει ένα διεθνώς προσανατολισμένο περιβάλλον μάθησης, διδασκαλίας, έρευνας και μεταφοράς γνώσης με φοιτητές από περισσότερες από 60 χώρες που αναλαμβάνουν τα μαθήματά μας από την προετοιμασία έως το μεταπτυχιακό επίπεδο.

Το AUB και η δημιουργική του κοινότητα έχουν δεσμευτεί στην αποστολή να είναι το κορυφαίο επαγγελματικό πανεπιστήμιο τεχνών αφιερωμένο στη μετατροπή της δημιουργικότητας σε καριέρα. Θεμελιώδης έννοια του Πανεπιστημίου είναι η πρακτική εφαρμογή της γνώσης, που πραγματοποιείται μέσω της παροχής άριστης διδασκαλίας σε μια συνεργατική, δημιουργική κοινότητα. Όποιο μάθημα κι αν αποφασίσετε να σπουδάσετε, θα γίνετε μέρος μιας ζωντανής δημιουργικής κοινότητας σε ένα από τα κορυφαία εξειδικευμένα Πανεπιστήμια της χώρας.

 • Το AUB είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο τεχνών για τις δημιουργικές βιομηχανίες.
 • Καινοτομούν ακατάπαυστα, συνεργάζονται και συνδέονται με τρόπους που μετατρέπουν τα δημιουργικά ταλέντα σε καριέρες.
 • Το Πανεπιστήμιο έλαβε πρόσφατα τη βαθμολογία Gold Standard από το Teaching Excellence Framework (TEF).
 • Το AUB μόλις ψηφίστηκε ως το σύγχρονο πανεπιστήμιο με την υψηλότερη κατάταξη στη Νοτιοδυτική από τους The Times και The Sunday Times Good University Guide 2018.

Λόγοι για να σπουδάσετε στο AUB:

 • Μια πανεπιστημιούπολη σαν καμία άλλη

Η εκπληκτική, υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη είναι ένας δημιουργικός κόμβος με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και εξοπλισμό βιομηχανικών προτύπων. Θα είστε σε μια κοινότητα ομοϊδεατών δημιουργών και στοχαστών.

Επιπλέον, είστε επίσης περιτριγυρισμένοι από το New Forest, τις υπέροχες παραλίες και την ακτή Jurassic που ανήκει στην παγκόσμια κληρονομιά. Το Bournemouth διαθέτει επίσης υπέροχη νυχτερινή ζωή και πολιτισμό και το Λονδίνο απέχει μόλις δύο ώρες.

 • Μετατροπή της δημιουργικότητας σε καριέρες

Είναι ένα πρακτικό πανεπιστήμιο με ισχυρές φιλοδοξίες για τους αποφοίτους μας να απολαύσουν εποικοδομητικές σταδιοδρομίες. Οι απόφοιτοι του AUB επιστρέφουν συνεχώς με απίστευτες ιστορίες για πράγματα που έχουν κάνει, επιχειρήσεις που έχουν δημιουργήσει και βραβεία που έχουν κερδίσει.

 • Συνεργασία σε κάθε γωνιά

Η καλύτερη δουλειά συμβαίνει όταν συναντώνται διαφορετικοί κλάδοι. Όλοι εδώ είναι δημιουργοί και θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε μαζί τους.

Κανένα δημιουργικό θέμα δεν είναι μόνο του στο AUB. Η διασταυρούμενη γονιμοποίηση ιδεών και τεχνικών ωφελεί όλους και είναι ακριβώς πώς οι μαθητές θα βιώσουν τον πραγματικό κόσμο.

Οι συνεργασίες επεκτείνονται πέρα ​​από μαθήματα που συνεργάζονται, στον ευρύτερο πανεπιστημιακό κόσμο και δεσμούς με τον κλάδο.

Το σπίτι της δημιουργίας και της σκέψης
Η ερευνητική δραστηριότητα του AUB κάνει τον κόσμο – και τη δημιουργική σας εκπαίδευση – καλύτερο. Εκτός από πρακτικές δεξιότητες, θα μάθετε και τη θεωρία.

Το Πανεπιστήμιο Τεχνών Bournemouth είναι ένα πολύ φιλικό μέρος και το μεγαλύτερο μέρος του διδακτικού και βοηθητικού προσωπικού θα γνωρίζει τους φοιτητές προσωπικά.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ

 • Το AUB βραβεύτηκε με Χρυσό από το Teaching Excellence Framework για την εξαιρετική του ποιότητα διδασκαλίας (TEF 2017)
 • Το AUB είναι το νούμερο ένα εξειδικευμένο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για την απασχολησιμότητα (Times Higher Education 2018) και το πέμπτο σε όλα τα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου (DLHE 2012-17)
 • Το AUB είναι ένα Top 50 University, 43ο στην εθνική κατάταξη, καθώς και το κορυφαίο ίδρυμα τεχνών για την ποιότητα διδασκαλίας, την εμπειρία των φοιτητών και τις προοπτικές μεταπτυχιακών σπουδών. (The Sunday Times University Guide 2019)
 • Το AUB ονομάστηκε το κορυφαίο σύγχρονο Πανεπιστήμιο στη Νοτιοδυτική περιοχή (The Sunday Times University Guide 2019)
 • 1η θέση για προοπτικές καριέρας για Τέχνη, Μόδα και Κλωστοϋφαντουργία και για Παραγωγή Κινηματογράφου και Φωτογραφία (The Guardian University Guide 2019)
 • Το AUB βραβεύτηκε στο Top 10 τόσο για Διεθνή Εμπειρία όσο και για Πανεπιστημιακές Εγκαταστάσεις (WhatUni? 2019 Student Choice Awards)
 • Το AUB απονεμήθηκε το Queens Anniversary Prize για διακεκριμένο επίπεδο εκπαίδευσης στη σχεδίαση κοστουμιών για τις κορυφαίες δημιουργικές βιομηχανίες του Ηνωμένου Βασιλείου
 • Το 98% των αποφοίτων του AUB βρήκαν απασχόληση ή περαιτέρω σπουδές εντός 6 μηνών από την αποφοίτησή τους (DLHE 2017)
 • Το πανεπιστήμιο είναι μια πύλη προς τις δημιουργικές βιομηχανίες αξίας 92 δισεκατομμυρίων λιρών, οι οποίες αναπτύσσονται με ταχύτερους ρυθμούς από το σύνολο της οικονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου, αντιπροσωπεύοντας 1 στις 11 θέσεις εργασίας

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Η Βρετανία είναι σήμερα ένας από τους προορισμούς πρώτης επιλογής για διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο και κάθε χρόνο χιλιάδες φοιτητές επιλέγουν να σπουδάσουν στο φιλικό, ασφαλές και συναρπαστικό περιβάλλον του Bournemouth.

 • Το Πανεπιστήμιο Τεχνών Bournemouth βρίσκεται στα σύνορα των παρακείμενων πόλεων Bournemouth και Poole στην όμορφη, ζωντανή νότια ακτή της Αγγλίας. Οι χρυσαφένιες αμμουδιές είναι αναμφίβολα από τις καλύτερες της χώρας, καθιστώντας το Poole και το Bournemouth έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσελκύοντας 4 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Οι παραλίες κερδίζουν τακτικά το βραβείο «γαλάζιας σημαίας» για την καθαριότητα. έπεται ότι η ποιότητα του αέρα είναι εξαιρετική. Το όμορφο παραθαλάσσιο περιβάλλον, σε συνδυασμό με το θερμότερο από το μέσο κλίμα, προσφέρει μια ατμόσφαιρα διακοπών όλο το χρόνο.
 • Μαζί με τις παραλίες του, το Μπόρνμουθ έχει μια από τις πιο ζωντανές και κοσμοπολίτικες κοινωνικές σκηνές εκτός Λονδίνου, καθιστώντας το μια από τις καλύτερες φοιτητικές πόλεις της χώρας. Έχει όλα τα αξιοθέατα και την ελκυστικότητα μιας μεγάλης πόλης χωρίς τα μειονεκτήματα της ζωής της μεγάλης πόλης. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από καταστήματα, καφέ, μπαρ, παραδοσιακές αγγλικές παμπ, κλαμπ, εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Όλα τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη με μοντέρνα κτίρια και ελκυστικό περιβάλλον.

Το AUB και το Bournemouth προσφέρουν μια σειρά φοιτητικών καταλυμάτων, συμπεριλαμβανομένων σύγχρονων, κατασκευασμένων αίθουσες κατοικίας και αίθουσες παραδοσιακού στυλ στο κέντρο του Bournemouth, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Bournemouth και τη διάσημη παραλία του. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να απολαύσουν ιδιωτικά ενοικιαζόμενα καταλύματα σε όλη την περιοχή Bournemouth και Poole, πολλά σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη AUB.

Υπάρχουν τρεις τύποι καταλυμάτων για φοιτητές:

 • Hall of Residence στο κέντρο της πόλης Bournemouth (από 120 £ – 158 £ την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών).
 • Ιδιωτικά ενοικιαζόμενα καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων – σπίτια ή διαμερίσματα που μοιράζονται με άλλους φοιτητές ή με τον ιδιοκτήτη (μέσος όρος £96 την εβδομάδα, εξαιρουμένων των λογαριασμών όπως οι τιμές νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου)
 • Ζώντας με μια οικογένεια υποδοχής σε ιδιωτικό σπίτι, συχνά με πρωινό και βραδινό γεύμα (μέσος όρος £115 την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών)