Βάσει της “The Guardian University Guide 2019” το University of Derby απέσπασε την 29η θέση μεταξύ 121 Πανεπιστημίων, προβάροντας στην λίστα των 30 καλύτερων Πανεπιστημίων της Μ. Βρετανίας!

H σημαντική αυτή άνοδος, από την 54η στη 29η, στην νέα κατάταξη Πανεπιστήμιων για το 2019, το καθιστά ως το 6ο πιο βελτιωμένο της χώρας. Η διάκριση αυτή αποτελεί αξιοσημείωτο ιστορικό γεγονός για το Πανεπιστήμιο του Derby.

Η Dr Kathryn Mitchell Αντιπρόεδρος του University of Derby, σχολιάζοντας τα εξαιρετικά αποτελέσματα της έρευνας δήλωσε ότι “Το University of Derby σημείωσε ιστορικά δυναμική άνοδο στην Μ. Βρετανία και κατάφερε να φθάσει στην υψηλότερη θέση κατάταξης ranking, η δέσμευση του προσωπικού και των φοιτητών αναγνωρίσθηκε πλέον επίσημα”.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι “Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο που κατατάσσεται πλέον ανάμεσα σ τα 30 καλύτερα Πανεπιστήμια βάσει της συγκεκριμένης έρευνας που διεκπεραίωσε η The Guardian και που βασίζεται στην εμπειρία, την ικανοποίηση των φοιτητών, την απασχολησιμότητα, τις πολύτιμες αυτές αξίες. Η διάκριση ενισχύει απερίγραπτα το παγκόσμιο προφίλ μας.“

Τα αποτελέσματα από τους πίνακες κατάταξης της “ The Guardian University Guide 2019” παρουσιάζουν εξίσου δύο εντυπωσιακές επιδόσεις σε συγκεκριμένη θεματική ενότητα και κλάδο.

Βάσει της βαθμολογίας, το University of Derby συμπεριλαμβάνεται στους:

1) 10 κορυφαίους κλάδους για:

– Hospitality, Event Management & Tourism

– Business, Marketing & Management

2) 20 καλύτερους κλάδους για:

– Mechanical Engineering

– Education

– Journalism, Publishing & Public Relations

– Nursing & Midwifery

– Art

– Fashion & Fashion & Textiles

Τα κριτήρια που συνυπολογίσθηκαν σχετίζονται με τα προγράμματα σπουδών, την ικανοποίηση των σπουδαστών από τους κλάδους και τομείς φοίτησης, τη διδασκαλία, και την αναλογία φοιτητών προς το ακαδημαϊκό προσωπικό.

Μεγάλος αριθμός υποψηφίων φοιτητών παγκοσμίως που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στην Μ. Βρετανία, παρακολουθούν και επεξεργάζονται τα rankings που δημοσιεύονται επίσημα στον τύπο, στις ιστοσελίδες, κλπ, για να επιλέξουν το πανεπιστήμιο και πρόγραμμα σπουδών βάσει των αναγκών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εξασφάλιση θέσης στο πανεπιστήμιο του Derby, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου στην Κύπρο, Global Education, στα τηλέφωνα 22780250, 22772244.