Η International Relations Manager του University of Nottingham, κα. Jelena Markovic, θα βρίσκεται στην Κύπρο για να συναντήσει ενδιαφερόμενους φοιτητές για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Global Education Services που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο, έχει προσκαλέσει την κα. Markovic για να δώσει την ευκαιρία στους Κύπριους μαθητές:

1) που έχουν offer από το Πανεπιστήμιο, αλλά δεν έχουν πάρει την τελική τους απόφαση και,
2) μαθητές που δεν έχουν αποφασίσει και δεν έχουν κάνει ακόμη αίτηση.

Η προσωπική συνάντηση μαζί της θα βοηθήσει ουσιαστικά τους μαθητές να επιλέξουν, λύνοντας όλες τις απορίες και ερωτήσεις που μπορεί να έχουν.

Υπάρχουν αρκετά προγράμματα σπουδών ακόμη διαθέσιμα σε πτυχιακό επίπεδο. Επιπρόσθετα οι πτυχιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που τους ενδιαφέρουν.

H Global θα διεξάγει συναντήσεις με τους μαθητές & πτυχιούχους στα γραφεία της στην Λευκωσία την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Απριλίου, και την Πέμπτη 26 Απριλίου στη Λεμεσό.

Η Global Educational services είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Πανεπιστημίου σε ολόκληρη την Ευρώπη και συνεργάζεται επιτυχώς πάνω από 15 χρόνια.

Στόχος της Global είναι να βοηθήσει αριστούχους να σπουδάσουν σε κορυφαία Πανεπιστήμια στο εξωτερικό. Στα 20 χρόνια εμπειρίας της και μέχρι σήμερα έχουν στείλει χιλιάδες φοιτητές, οι οποίοι έχουν αποκομίσει γνώση και δεξιότητες. Επιστρέφοντας στην Κύπρο έχουν προχωρήσει την καριέρα τους και έχουν δημιουργήσει επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Το University of Nottingham είναι από τα πιο δημοφιλή Πανεπιστήμια παγκόσμιας εμβέλειας με διεθνούς φοιτητές από 150 χώρες. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για το εξαιρετικό ακαδημαϊκό του επίπεδο και βρίσκεται κάθε χρόνο ανάμεσα στα πρώτα διακεκριμένα Πανεπιστήμια.