Νέο πρωτοποριακό και εξειδικευμένο μεταπτυχιακό Management in the International Payments Ecosystem από το Middlesex University – Συμμετέχοντες Υπάλληλοι της Worldpay

Το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Middlesex σε συνεργασία με την εταιρεία Worldpay σχεδίασαν ένα πρωτοποριακό και εξειδικευμένο μεταπτυχιακό στο Management in the International Payments Ecosystem, το πρώτο στο συγκεκριμένο κλάδο.

Οι υπάλληλοι που επιλέχθηκαν να φοιτήσουν ήταν με βάση την απόδοση τους στην εργασία και όχι βάση ακαδημαϊκών προσόντων. Το διετές μεταπτυχιακό ήταν σχεδιασμένο να έχει ευελιξία επιτρέποντας στους εργαζόμενους-φοιτητές να εργάζονται και παράλληλα να σπουδάζουν. Ήταν εξ ολοκλήρου work-based learning.

Βασικός στόχος του προγράμματος ήταν να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να συνδυάσουν τις υπάρχουσες επαγγελματικές τους δεξιότητες στον τομέα των διεθνών πληρωμών, με επιπλέον ακαδημαϊκή έρευνα και διδασκαλία που τους προσέφεραν οι ακαδημαϊκοί του Middlesex. Ανέπτυξαν βασικές ικανότητες στην ηγεσία και τη διαχείριση. Περιλάμβανε μαθήματα όπως international payment industry fundamentals, business strategy, management perspectives and research methods..

O υπεύθυνος του προγράμματος του πανεπιστημίου, David Williams, τόνισε ότι: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, γιατί βοηθήσαμε ταλαντούχους επαγγελματίες-υπαλλήλους της Worldpay να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και να ολοκληρώσουν ένα μεταπτυχιακό ειδικά στον τομέα τους.»

Η τελετή αποφοίτησης των υπαλλήλων της Wordplay πραγματοποιήθηκε μετά από την ολοκλήρωση του διετούς προγράμματος, τέλος Δεκέμβριου 2017, στο Central Hall του Westminster. Ο Αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου του Middlesex, Tim Blackman που απένειμε τους μεταπτυχιακούς τίτλους, ανέφερε: «Το πανεπιστήμιο του Middlesex συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες, όπως η Worldpay, για την ακαδημαϊκή κατάρτιση του προσωπικού τους για να μπορούν να ανταποκριθούν στις μεταλλασσόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Είμαι πολύ περήφανος για τους υπαλλήλους-φοιτητές της Worldpay που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το μεταπτυχιακό τους. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συμβάλουν σημαντικά και θετικά στη μελλοντική ανάπτυξη της Worldpay.»