Το Πανεπιστήμιο του Middlesex έχει προταθεί σε 5 κατηγορίες στα διακεκριμένα βραβεία Student Nursing Times Awards 2019!

Η τριτοετής φοιτήτρια Bronwyn Evans, είναι υποψήφια ως Νοσοκόμα της Χρονιάς: Ψυχικής Υγείας, ενώ η φοιτήτρια Simone Gordon, η οποία είναι πρεσβευτής και συν-πρόεδρος του πρόσφατα ιδρυθέντος Φόρουμ Student Healthcare Academic Equality Diversity and Inclusivity, έχει επιλεγεί στην κατηγορία Εξαιρετική Συνεισφορά στα Φοιτητικά Θέματα.

H φοιτήτρια Brownyn αναφέρει για τους ακαδημαϊκούς του Middlesex “μία από τις πιο γνήσιες και αφοσιωμένες ομάδες που θα μπορούσατε ενδεχομένως να έχετε“.

Η φοιτήτρια Simone, η οποία από το μεταπτυχιακό στις Επιχειρήσεις άλλαξε στη Νοσηλευτική, λέει ότι το έργο της ήταν συνήθως «πίσω από τα παρασκήνια». Όταν έλαβε την υποψηφιότητα, “Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν αντιλαμβανόμαστε την επίδραση που έχουμε στους ανθρώπους“. Ευχαριστεί τους καθηγητές της στο πανεπιστήμιο του Middlesex Sheila Sobrani και Kathy Wilson για την εκπληκτική υποστήριξη τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου του Middlesex για τους νοσηλευτές, έχει επιλεγεί για την κατηγορία Nursing Associate Training Programme Provider. 38 νοσηλευτές έχουν μόλις πιστοποιηθεί από το Middelsex και υπάρχουν 133 στην πιο πρόσφατη ομάδα που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018. Εν τω μεταξύ, ο φοιτητής Loie Racadio έχει προταθεί για το βραβείο Nursing Associate Trainee of the Year.

Η Διευθύντρια Προγραμμάτων της Νοσηλευτικής του πανεπιστημίου, Marion Taylor, δήλωσε: “Αυτά τα βραβεία είναι μια μεγάλη αναγνώριση της δουλειάς μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πρωτοπορούμε και συνεργαζόμαστε στενά με τους εργοδότες“.

Η τοποθέτηση νοσηλευτών από το Middlesex University στο Royal Free Hospital Foundation Trust είναι υποψήφιο για Student Placement of the Year: Community. Το προσωπικό του Νοσοκομείου Royal Free παίρνει δύο φοιτητές νοσηλευτικής για πρακτική κάθε χρόνο, για περίοδο 12 εβδομάδων.

Η εμπειρία για τους φοιτητές είναι πολύτιμη, γιατί τους βοηθάει να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση τους και τις ηγετικές τους ικανότητες.

Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Σχολή Υγείας και Εκπαίδευσης, Sheila Cunningham, δήλωσε: “Το Πανεπιστήμιο του Middlesex διαθέτει ένα εκπληκτικό προσωπικό, κλινικούς και εθελοντικούς συνεργάτες και φοιτητές, και αυτή είναι μια ευκαιρία να αναγνωριστούν σε εθνικό επίπεδο και να μοιραστούν τις απίστευτες ιστορίες τους“.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Middlesex University, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22780250 ή 22772244.