Αν κάνετε αίτηση για εισδοχή σε ένα πανεπιστήμιο, αυτό σημαίνει συνήθως ότι θέλετε να αποκτήσετε ένα πτυχίο για να ακολουθήσετε τη σταδιοδρομία που σας ταιριάζει.

Και ενώ αυτό είναι μια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρετε, υπάρχουν πολλά περισσότερα που έχουν σημασία όταν θα πρέπει να πάρετε την απόφαση για να επιλέξετε το σωστό πανεπιστήμιο.

Η φοιτητική ζωή προσφέρει πολλά περισσότερα από απλώς σημειώσεις σε διαλέξεις και αναθέσεις και ετοιμασίες εργασιών. Είναι μια εντελώς νέα περιπέτεια! Το Πανεπιστήμιο του Coventry βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει ένα αριθμό λόγων για να το επιλέξετε για τις σπουδές σας.

Πιο κάτω παρουσιάζονται οι κύριοι λόγοι που καθορίζουν τη ζωή στο Coventry και την επιλογή του Πανεπιστημίου για τις σπουδές ενός φοιτητή:

1Μια παγκόσμια προοπτική

blogs.coventry.ac.uk

Οι ευκαιρίες για ταξίδια είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα της επιλογής του σωστού πανεπιστημίου. Στο Coventry σας περιμένουν αξέχαστες εμπειρίες ζωής που θα σας βοηθήσουν ν’ αρχίσετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

Τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα μαθήματα ξένων γλωσσών και το πρόγραμμα Global Leaders στα πόδια σας, είναι από μόνοι τους λόγοι για να καταλήξετε ως φοιτητής του Πανεπιστημίου του Coventry.

2Επικέντρωση στην απασχολησιμότητα

gillespies.co.uk

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες εκτός και αν το πανεπιστήμιο σας είναι εκεί για να σας υποστηρίξει. Η απασχολησιμότητά σας έχει σημασία για το Coventry, γι ‘αυτό και προσφέρει υπηρεσίες σταδιοδρομίας εντός και εκτός της σχολής σας, είτε για γενική ή και συγκεκριμένη βοήθεια.

Επιπλέον, οι ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας που προσφέρονται μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά. Το πανεπιστήμιο, σας βοηθά να εξασφαλίσετε μια θέση εργασίας μέχρι και ενός έτους και εάν θέλετε να εργαστείτε ή να σπουδάσετε στο εξωτερικό, δεν θα υπάρξει καμία χρέωση από το Πανεπιστήμιο για την εξασφάλιση της θέσης εργασίας.

3Μια κορυφαία φοιτητική πόλη

theboar.org

Αν σας αρέσει ο πολιτισμός και η άνεση, το Coventry είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του κέντρου της πόλης, επιτρέποντάς σας να μελετήσετε και να κοινωνικοποιηθείτε, να ψωνίσετε τα προϊόντα πρώτης ανάγκης από τα καταστήματα της πόλης ή να χαλαρώσετε σε τοπικά μπαρ και εστιατόρια.

Όλα τα κτίρια διδασκαλίας και εκμάθησης είναι επίσης ευκολοπροσβάσιμα, όπως η βιβλιοθήκη Lanchester, το Sports Centre και το TheHub. Το TheHub είναι το κέντρο της φοιτητικής ζωής και στεγάζει την Ένωση Φοιτητών με 50+ αθλητικούς συλλόγους και πάνω από 130 φοιτιτικές ενώσεις, καθώς και κοινωνική βοήθεια, προγράμματα εθελοντισμού και άλλα.

4Ένα ποιοτικό μαθησιακό περιβάλλον

emerging-europe.com

Το Coventry πάντα επενδύει στην πανεπιστημιούπολη για να διασφαλίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, όχι μόνο στο εκπαιδευτικό κομμάτι αλλά και στις απλές καθημερινές συνήθειες των φοιτητών. Υπάρχουν εξειδικευμένες εγκαταστάσεις εντός των ακαδημαϊκών σχολών καθώς και βιβλιοθήκη με 500 υπολογιστές. Η καινοτομία είναι το κλειδί για αυτό που προσφέρει το πανεπιστήμιο.

Το εργαστήριο Disruptive Media Learning Lab περιέχει καταπληκτικούς χώρους για να εργαστείτε. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε προσωπικές συμβουλές και καθοδήγηση στο Κέντρο Υποστήριξης Ακαδημαϊκού Γραψίματος και Μαθηματικών και Στατιστικής.

Είναι σπουδαίο οι φοιτητές να αισθάνονται ότι έχουν την απαραίτητη βοήθεια που χρειάζονται και όποτε την χρειαστούν.

5Μια σπουδαία εμπειρία φοιτητών

telegraph.co.uk

Το Πανεπιστήμιο του Coventry έχει μια μακράν παράδοση στην ποιότητα της φοιτητικής ζωής. Έχει τιμηθεί με τα βραβεία Πανεπιστήμιο της Χρονιάς το 2015, Σύγχρονο Πανεπιστήμιο της Χρονιάς το 2014, το ’15 και το 16 και Κορυφαίο Νέο Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου το 2018.

Αυτά τα βράβεια έχουν ιδιαίτερη σημασία ,καθώς βασίζονται εν μέρει και σε προσωπικές εμπειρίες και συμμετοχή των φοιτητών.

6Flying Start

hawkinsbrown.com

Αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι ότι, όταν σπουδάζετε στο Coventry, ξέρετε από πριν όλα τα έξοδα που αφορούν στην εγγραφή σας στο πανεπιστήμιο χωρίς δυσάρεστες οικονομικές εκπλήξεις. Η πολιτική “Flying Start” εξηγεί λεπτομερώς πως γίνεται ο καθορισμός των διδάκτρων χωρίς επιπλέον κόστος για τον φοιτητή.

Συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα, από τα καθορισμένα βασικά εγχειρίδια και τις υποχρεωτικές εκδρομές, μέχρι τις εκτυπώσεις και τα προαιρετικά τέλη ευρείας τοποθέτησης εργασίας / σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Coventry University, μπορείτε να επικοινωνήσετέ με τον αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22 780250 η 22 772244.