Μια ολοκαίνουργια αίθουσα Yγείας και Eυεξίας έχει ανοίξει στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστήμιου του Nottingham στο πλαίσιο του τελευταίου σταδίου ανάπτυξης του David Ross Sports Village.

Η καινούργια αίθουσα,  η οποία βρίσκεται στο υπάρχον συγκρότημα πισίνας των 25 μέτρων, είναι μια βασική  προσθήκη στις εγκαταστάσεις της υγείας και ευεξίας. Η αίθουσα προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση με Φινλανδική σάουνα, ατμόλουτρο, αρκτικό σιντριβάνι πάγου και παγωμένα ντους κουβάδων και θα είναι ανοιχτή στα μέλη του Sport και Fitness.

Αυτή είναι η τελευταία προσθήκη σε μια σειρά έργων από το Πανεπιστήμιο του Nottingham Sport με επίκεντρο την ευημερία και την ανταπόκριση στο μεταβαλλόμενο τοπίο του τομέα υγείας και γυμναστικής.

Βασικές εξελίξεις περιλαμβάνουν την ένταξη πολλών νέων τάξεων και στα 3 αθλητικά κέντρα της πανεπιστημιούπολης, ανταποκρινόμενη στην αυξητική ζήτηση για συνεδρίες που εστιάζουν στη μείωση της σωματικής και ψυχικής έντασης καθώς και στην καύση θερμίδων. Οι νέες τάξεις περιλαμβάνουν προγράμματα γιόγκα και Pilates.

Παράλληλα η κλινική Sports Injury Clinic, η οποία βρίσκεται επίσης στο David Ross Sports Village, προσφέρει μια σειρά από θεραπείες όπως φυσικοθεραπεία, μασάζ και υδροθεραπείες με τα μέλη να επωφελούνται από προνομιακές τιμές.

Ο Διευθυντής του Αθλητισμού Dan Tilley σχολίασε:

«Πρόσφατη έρευνα στον τομέα της υγείας έχει επισημάνει πραγματικά πόσο σημαντικό είναι όχι μόνο η σωματική αλλά και η ψυχική υγεία για τη γενική ευημερία μας. Είναι πολύ σημαντικό για το Πανεπιστήμιο του Nottingham να επενδύσει σε εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινότητάς μας και αυτό μας επιτρέπει να διαφοροποιηθούμε. Η νέα αίθουσα Υγείας και Ευεξίας είναι μια φανταστική προσθήκη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του David Ross Sports Village και είμαστε στην ευχάριστη θέση να την ανοίξουμε επίσημα στα μέλη του Γυμναστηρίου του πανεπιστημίου».

Για περισσότερες πληροφορίες για το Nottingham University, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22 780250 η 22 772244.