Το Τμήμα Επιστημών Ζωής και Υγείας του Πανεπιστημίου του Coventry, για να γιορτάσει τον τίτλο που απονεμήθηκε στην πόλη του Coventry «ως η Ευρωπαϊκή πόλη του Αθλητισμού για το 2019», ίδρυσε το κέντρο αθλητισμού και ευεξίας Future Health

Το κέντρο  Future Health θα προσφέρει σε αθλητές και αθλητικές ομάδες  ολοκληρωμένες υπηρεσίες  για εκγύμναση αλλά και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διατροφικής στήριξης, φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης .

Το κέντρο θα προσφέρει πρόσβαση σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όπως περιβαλλοντικό θάλαμο, κλινικές αθλητικής θεραπείας, εκτιμήσεις βιομετρικών στοιχείων, ανάλυση βάδισης χρησιμοποιώντας δέσμευση 3D κίνησης και γραφείο ψυχολογικής στήριξης αθλητών.

Το κέντρο το οποίο εγκαινιάστηκε από τον Δικηγόρο Αθλητικού Δικαίου και πρώην Διευθύνων Σύμβουλο του UK Athletics, David Moorcroft, θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση του αθλητισμού και της άσκησης καθώς και στην παροχή βοήθειας σε τραυματισμένους αθλητές ώστε να μπορούν να επιστρέψουν στην προπόνηση τους.

Εκτός από την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών κατάρτισης που ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν μόνο μέσω συνεργασίας με το NHS, το κέντρο θα φέρει καινούργιες ευκαιρίες για τους σπουδαστές του πανεπιστημίου για να μάθουν από μερικούς από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στην άσκηση και τη διατροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Coventry University, μπορείτε να επικοινωνήσετέ με τον αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22 780250 η 22 772244.