ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Πανεπιστήμιο του Gloucestershire βρίσκεται σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις στο Cheltenham και στο Gloucester. Το καθένα έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και ιστορία.

Το Gloucestershire αντιμετωπίζει κάθε έναν από τους μαθητές του ως άτομο, όχι ως αριθμό. Μελετήστε εδώ και θα γίνετε μέλος μιας δεμένης, υποστηρικτικής κοινότητας προσωπικού και φοιτητών που μοιράζονται τα πάθη, τα ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα και τους στόχους σας.

Θα σας βοηθήσουν επίσης να αναπτύξετε την αυτοπεποίθηση, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες που χρειάζεστε για να επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας για το μέλλον. Ρίξτε μια ματιά για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το μελλοντικό σας σχέδιο.

Γιατί να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο του Gloucestershire:

Ταξίδια – από εκδρομές σε διεθνείς τοποθετήσεις
Συνεργασία με μεγάλες μάρκες – από το BBC Introducing στο Superdry
Κοινωνικοποίηση – εμπλακείτε με τους συλλόγους και τις κοινωνίες του Πανεπιστημίου
Εθελοντισμός – δείξτε στον κόσμο πόσο στρογγυλεμένο, φιλόδοξο και εξαιρετικό άτομο είστε
Τοποθέτηση εργασίας ή πρακτική άσκηση – από τοπικές εταιρείες έως παγκόσμιες εταιρείες παραγωγής ισχύος
Παρουσίαση – θα αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στη μετάδοση ιδεών, να κερδίζετε κόσμο και να πιέζετε το σημείο σας μπροστά σε απαιτητικό κοινό

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Το Gloucestershire’s έχει μια ισχυρή αθλητική κληρονομιά, που φιλοξενεί τον ιππόδρομο Cheltenham και το στάδιο Kingsholm του Gloucester Rugby. Θα βρείτε επίσης μια συναρπαστική σειρά δραστηριοτήτων που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας, από snowboard και θαλάσσια σπορ, μέχρι ορεινή ποδηλασία και paintball. Εάν τα φεστιβάλ και οι εκδηλώσεις του, δεν θα βρείτε έλλειψη εδώ. Στην πραγματικότητα, διοργανώνουμε πάνω από 45 φεστιβάλ κάθε χρόνο – αυτό είναι σχεδόν ένα κάθε εβδομάδα!

Francis Close Hall (FCH)

Αναφέρεται ως «η πανεπιστημιούπολη του Χόγκουαρτς» και γνωστή για την αίσθηση της κοινότητας, το Francis Close Hall (FCH) είναι ένα πραγματικά εμπνευσμένο μέρος για σπουδές και ήταν μαζί μας σε όλη την ιστορία μας στην εκπαίδευση.

Oxstalls

Στην καρδιά του Gloucester, οι μαθητές του Oxstalls επωφελούνται από τις συνδέσεις με ένα εκτεταμένο δίκτυο συλλόγων, αθλητικών ομάδων, θεάτρων, φεστιβάλ και χώρων.