ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Πανεπιστήμιο του Έσσεξ – το σπίτι των τολμηρών και των επίμονων, ένα μέρος για τους φιλόδοξους και τους τολμηρούς!

Το Πανεπιστήμιο είναι μια δεμένη, υποστηρικτική και φιλόξενη κοινότητα, με ισχυρή και πρωτοποριακή παγκόσμια προοπτική. Εκεί διδάσκεστε από κορυφαίους ακαδημαϊκούς παγκοσμίως σε ένα υποστηρικτικό και εντατικό περιβάλλον έρευνας.

Έχουν καταταχθεί Χρυσά στο Πλαίσιο Διδακτικής Αριστείας (TEF 2017) που σημαίνει ότι προσφέρουμε μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία. Η πρωτοποριακή έρευνά τους συνεχίζει επίσης να αλλάζει τον κόσμο προς το καλύτερο και είμαστε στην 25η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητα της έρευνας (TGUG 2018). Αγαπούνται και από τους μαθητές τους, το Essex είναι το κορυφαίο 15 στην Αγγλία για τη συνολική ικανοποίηση των φοιτητών (NSS 2017, γενικά πανεπιστήμια). Αυτή είναι η ευκαιρία σας να γίνετε μέλος μιας από τις πιο χαρούμενες ομάδες μαθητών γύρω. Τώρα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε νομπελίστες, βραβευμένους σκηνοθέτες, προέδρους, αγαπημένους ηθοποιούς, αστροναύτες και περισσότερους από 75.000 άλλους αποφοίτους που συνέχισαν να διαμορφώνουν τον κόσμο και λίγο από το Πνεύμα του Έσσεξ.

THE EDGE HOTEL SCHOOL

Το Edge Hotel School στο Πανεπιστήμιο του Essex είναι η πρώτη ξενοδοχειακή σχολή του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Edge Hotel School στο Πανεπιστήμιο του Essex παρέχει πτυχία φιλοξενίας και διαχείρισης εκδηλώσεων από τη βιομηχανία με πρακτική εμπειρία σε ένα πραγματικό ξενοδοχείο 4* στην πανεπιστημιούπολη

Η βιομηχανία της φιλοξενίας μπορεί να σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Από αεροπορικές εταιρείες, κρουαζιερόπλοια, ξενοδοχεία και εστιατόρια – υπάρχουν εκατοντάδες εκπληκτικές καριέρες που σας περιμένουν και το Essex μπορεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή αρχή.

Η Σχολή Ξενοδοχείου Edge στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ παρέχει πτυχία φιλοξενίας και διαχείρισης εκδηλώσεων από τη βιομηχανία με πρακτική εμπειρία σε ένα πραγματικό ξενοδοχείο 4* στην πανεπιστημιούπολη.

Το Πανεπιστήμιο έχει μια ποικιλόμορφη ακαδημαϊκή κοινότητα όπου διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας και ακαδημαϊκής εξειδίκευσης που σχετίζονται με τον κλάδο συνδυάζονται από κοινά πάθη και ενδιαφέροντα.

Το Wivenhoe House, ένα εντυπωσιακό εξοχικό ξενοδοχείο 4* στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Essex Colchester, είναι όπου φοιτητές και επαγγελματικό προσωπικό συναντώνται για να μάθουν και να προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες.

Εάν δεν θέλετε να σας ταΐσουν με το κουτάλι ένα πτυχίο, εάν θέλετε να αποκτήσετε την πραγματική εμπειρία που χρειάζεστε για να πετύχετε, εάν θέλετε να δημιουργήσετε συνδέσεις με τον κλάδο και να προχωρήσετε, καλώς ήρθατε στο σπίτι.

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Τους αρέσει να κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τους μαθητές μας και γι” αυτό, είτε στην Πανεπιστημιούπολη Colchester είτε στο Southend, θα σας εγγυηθούν στέγαση που παρέχεται από το πανεπιστήμιο για το πρώτο έτος σπουδών σας. Ξεκινώντας από £ 80 την εβδομάδα, η ολοκληρωμένη σειρά βραβευμένων καταλυμάτων μας είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας – έχουν κάτι που ταιριάζει σε κάθε προϋπολογισμό και κάθε προσωπικότητα. Όλα τα καταλύματα που παρέχονται από το πανεπιστήμιο αποτελούνται από μονόκλινα υπνοδωμάτια μελέτης, ομαδοποιημένα σε αυτόνομα διαμερίσματα διαφόρων μεγεθών, με κοινόχρηστη κουζίνα-τραπεζαρία. Ανεξάρτητα από το πού ζείτε στην πανεπιστημιούπολη, θα έχετε πρόσβαση σε δωρεάν Wi-Fi.

Κόλτσεστερ Πανεπιστημιούπολη

Το Colchester Campus φιλοξενεί περισσότερους από 13.000 φοιτητές από περισσότερες από 130 χώρες, το Colchester Campus είναι ο μεγαλύτερος από τους τρεις χώρους του Essex, καθιστώντας τους έναν από τους πιο ποικίλους διεθνώς πανεπιστημιουπόλεις στον πλανήτη. Με καταστήματα, μια πολυσύχναστη υπαίθρια αγορά, εστιατόρια, τράπεζες, ένα θέατρο, ακόμη και ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και ένα κομμωτήριο, είναι δυνατό να επιβιώσετε χωρίς να φύγετε ποτέ από την πανεπιστημιούπολη.

Πανεπιστημιούπολη Southend

Το Southend Campus βρίσκεται στην καρδιά αυτής της ζωντανής και σύγχρονης παραθαλάσσιας πόλης. Διάσημο για το παραλιακό θέρετρο και την προβλήτα του, το Southend-on-Sea εκτείνεται κατά μήκος επτά μιλίων βραβευμένης ακτογραμμής, παρέχοντας πολλές ευκαιρίες για ένα ευρύ φάσμα θαλάσσιων σπορ και δραστηριοτήτων αναψυχής.

Αν εγγραφείτε στο School of Health and Social Care, East 15 Acting School, Department of Psychosocial and Psychoanalytic Studies ή Essex Business School, μπορεί κάλλιστα να σπουδάζετε στο Southend Campus. Ζωντανές, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μια δεμένη διεθνής κοινότητα, το Southend είναι το τέλειο περιβάλλον για ζωή και μάθηση.

Loughton Campus

Το Loughton Campus βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, παρέχοντας πρόσβαση στην πλούσια, πολιτιστική ποικιλομορφία του Λονδίνου και ένα ελκυστικό και γαλήνιο περιβάλλον για σπουδές.

Το Campus απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου του Λονδίνου, Debden, όπου μπορείτε να ταξιδέψετε σε μόλις τριάντα λεπτά στο κεντρικό Λονδίνο, τα θέατρα του West End και τους κύριους σιδηροδρομικούς σταθμούς, συμπεριλαμβανομένου του Eurostar. Το Essex παρουσιάζει συχνά τη δουλειά των μαθητών σε θέατρα και στούντιο στο Λονδίνο.

Το Πανεπιστήμιο έχει τρεις τοποθεσίες στην Πανεπιστημιούπολη Loughton – Hatfields, Roding House και Unit Four. Το Hatfields είναι ένα όμορφο γεωργιανό προικιό σπίτι, μέσα σε πέντε στρέμματα γκαζόν με περιβόλια, παρτέρια και μια μικρή λίμνη, παρέχοντας μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για μελέτη, χαλάρωση και παράσταση.