ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η αποστολή του Chichester είναι να είναι μια πανεπιστημιακή κοινότητα που εμπνέει και επιτρέπει στα άτομα να ξεπεράσουν τις προσδοκίες τους.

Το όραμά τους είναι ότι, έως το 2020, το Πανεπιστήμιο του Τσίτσεστερ θα αναγνωρίζεται διεθνώς ως φάρος καλής πρακτικής για υψηλής ποιότητας τριτοβάθμια εκπαίδευση με επίκεντρο τους φοιτητές μέσα σε μια υποστηρικτική κοινότητα μάθησης.

Πιστεύουν ότι το πανεπιστήμιό τους εμπλουτίζεται έχοντας φοιτητές και προσωπικό από μεγάλη ποικιλία υπόβαθρων. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα και τις δυνατότητες να επωφεληθούν από αυτήν, ανεξάρτητα από την ηλικία, την εθνικότητα, την αναπηρία ή το οικογενειακό υπόβαθρο. Το Πανεπιστήμιο γνωρίζει από την εμπειρία ότι μια διαφορετική ομάδα φοιτητών δημιουργεί μια ζωντανή και επιτυχημένη κοινότητα.

Επιλέξτε Chichester και θα βάλετε τον εαυτό σας μπροστά από τον ανταγωνισμό όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσετε την καριέρα σας. Με μια βραβευμένη υπηρεσία σταδιοδρομίας και μαθήματα που έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την απασχολησιμότητα σας. Η ποιότητα της έρευνας και της διδασκαλίας αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο, αλλά η υποστήριξή τους προς τους ξένους φοιτητές είναι εξίσου σημαντική για αυτούς. Θα σας βοηθήσουν σε όλα τα στάδια, από πριν υποβάλετε αίτηση μέχρι την άφιξή σας – και θα έχετε υποστήριξη ανά πάσα στιγμή όσο βρίσκεστε εδώ. Θα σας δώσουν μια εμπειρία που θα σας προετοιμάσει για μια ζωή επιτευγμάτων.

Το Πανεπιστήμιο του Chichester έχει ένα μοναδικό περιβάλλον μάθησης – είναι ένα από τα μικρότερα πανεπιστήμια της χώρας, που σημαίνει ότι υπάρχει μια προσωπική, φιλική αίσθηση όπου όλοι είναι κάποιος – όχι απλώς ένας αριθμός. Τα περισσότερα από τα μαθήματα διδάσκονται σε μικρές ομάδες μεταξύ 10 και 25 φοιτητών. Αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερο χρόνο για να κάνετε ερωτήσεις και να συζητήσετε τη δουλειά σας με καθηγητές και μαθητές.

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Το Πανεπιστήμιο του Chichester περιλαμβάνει δύο πανεπιστημιουπόλεις με έδρα το Bognor Regis και το Chichester, που βρίσκεται στην κομητεία του Δυτικού Σάσεξ, που βρίσκεται κοντά στην ακτή και την ύπαιθρο. Υπάρχουν πολλά τοπικά αξιοθέατα για να επισκεφθείτε και όμορφα μέρη για εξερεύνηση.

Και οι δύο τοποθεσίες είναι εύκολα προσβάσιμες από τα μεγάλα διεθνή αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου Heathrow και Gatwick και απέχουν περίπου 90 λεπτά με το τρένο από το Λονδίνο. Η περιοχή είναι γνωστή για τις περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Chichester (Bishop Otter) Campus
Η πόλη Chichester έχει μια μακρά ιστορία που χρονολογείται από τη ρωμαϊκή εποχή και υπάρχουν ακόμα πολλά ιστορικά αξιοθέατα όπως ο καθεδρικός ναός και τα τείχη της αρχαίας πόλης.

Υπάρχει μια ζωντανή καλλιτεχνική και πολιτιστική σκηνή με το περίφημο Φεστιβάλ Θέατρο, κινηματογράφους, γκαλερί, μουσεία και το ετήσιο πολιτιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε Ιούλιο.

Υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, καφέ και μπαρ που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και προϋπολογισμό. Το κέντρο της πόλης διαθέτει υπέροχα καταστήματα με έναν συνδυασμό διάσημων καταστημάτων της High Street και ανεξάρτητων καταστημάτων ρούχων και υποδημάτων υψηλής ποιότητας.

Το Chichester βρίσκεται ανάμεσα σε δύο περιοχές εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς – το South Downs και το Chichester Harbor – καθώς και άλλα φυσικά καταφύγια, εκπληκτικές παραλίες και δραματική ακτογραμμή στα νότια.

Η πανεπιστημιούπολη Bishop Otter βρίσκεται σε ένα όμορφο περιβάλλον, με άφθονο χώρο πρασίνου για να χαλαρώσετε. Με έναν συνδυασμό ελκυστικών, ιστορικών κτιρίων και εξαιρετικών, σύγχρονων εγκαταστάσεων.

Bognor Regis Campus
Το Bognor Regis ξεκίνησε τη ζωή του ως ένα ψαροχώρι που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο διάσημα παραθαλάσσια θέρετρα του Ηνωμένου Βασιλείου και έδρα του Butlins Bognor Regis Resort, του μεγαλύτερου κέντρου διακοπών στη Νότια Αγγλία.

Έχει ήπιο κλίμα και έχει ονομαστεί η πιο ηλιόλουστη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου. Το κύριο αξιοθέατο αυτής της δημοφιλής παραθαλάσσιας πόλης είναι η μεγάλη ακτογραμμή της, με ένα μείγμα από παραλίες με άμμο και βότσαλο. Εδώ μπορείτε να κάνετε μακρινούς περιπάτους ή να απολαύσετε ιστιοπλοΐα, ιστιοσανίδα, τζετ σκι και πολλές άλλες δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ.

Το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη. Εδώ μπορείτε να βρείτε μια σειρά από καταστήματα, πολλές παραδοσιακές παμπ, μπαρ και εστιατόρια, καθώς και νυχτερινά κέντρα

Η πανεπιστημιούπολη Bognor Regis απέχει μόλις πέντε λεπτά από τη θάλασσα και διαθέτει όμορφη γεωργιανή αρχιτεκτονική, συμπεριλαμβανομένων τριών μεγαλοπρεπών αρχοντικών – του St Michael’s, του Dome και του Mordington House.

Η πανεπιστημιούπολη υποβλήθηκε σε εκτεταμένη ανακατασκευή 8 εκατομμυρίων λιρών κατά τη διάρκεια του 2010/2011.