ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Πανεπιστήμιο St Mary’s Twickenham London είναι μια ισχυρή και φιλόξενη κοινότητα φοιτητών και προσωπικού και δεσμεύεται στα υψηλότερα πρότυπα στη διδασκαλία σε όλο το ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων που προσφέρουν. Επιπλέον, έχουν μια ζωντανή ερευνητική κουλτούρα και περιβάλλον.

Το Πανεπιστήμιο St Mary’s είναι ένα σύγχρονο, φιλικό και φιλόξενο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην καταπράσινη συνοικία του Ρίτσμοντ απόν Τάμεση και σε μικρή απόσταση με το τρένο μακριά από τη φασαρία του κεντρικού Λονδίνου.

Με μια δεμένη κοινότητα μαθητών, θα νιώσετε γρήγορα σαν στο σπίτι σας, ενώ θα σας προσφέρονται όλες οι προκλήσεις και ο ενθουσιασμός μιας ανταποδοτικής φοιτητικής εμπειρίας.

Το Πανεπιστήμιο χτίζει μια φήμη αριστείας στην εκπαίδευση από την ίδρυσή του το 1850 και, ενώ επικεντρώνεται στις βασικές καθολικές αξίες της δικαιοσύνης, του σεβασμού και της γενναιοδωρίας, είναι φυσικά ευπρόσδεκτο σε φοιτητές όλων των θρησκειών και καμίας.

Το St Mary’s ήταν συνδεδεμένο με το Πανεπιστήμιο του Surrey, αλλά έγινε ανεξάρτητο το 2006. Από τότε έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική φήμη για την ικανοποίηση των φοιτητών και την ποιότητα διδασκαλίας: Ο Οδηγός Good University της Sunday Times 2019 κατέταξε το St Mary’s 1 στο Λονδίνο για φοιτητική εμπειρία και Το Teaching Excellence και οι πρόσφατοι πίνακες πρωταθλημάτων Guardian 2020 κατέταξαν την St Mary’s 1η στο Λονδίνο για Ικανοποίηση μαθημάτων και Ικανοποίηση διδασκαλίας.

Το Πανεπιστήμιο έχει επίσης αναπτύξει εξαιρετική φήμη για τον αθλητισμό. Έχουν μια από τις μεγαλύτερες επιλογές αθλητικών πτυχίων στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχουν φανταστικό ρεκόρ στον ανταγωνισμό σε μια σειρά αθλημάτων. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, 23 μαθητές και απόφοιτοι εκπροσώπησαν την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, κατακτώντας 6 μετάλλια στους Ολυμπιακούς και 3 στους Παραολυμπιακούς! Όλες οι ανταγωνιστικές τους ομάδες έχουν επαγγελματίες, πλήρως καταρτισμένους προπονητές και πέρυσι οι ομάδες τους κέρδισαν τίτλους κατηγορίας σε Cross Country, Football, Rugby, Netball, Basketball και πολλά άλλα.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η τοποθεσία του St Mary είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Το Πανεπιστήμιο έχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας εξαιρετικής τοποθεσίας στο Λονδίνο μαζί με την ηρεμία μιας όμορφης αυτόνομης πανεπιστημιούπολης στο ασφαλές, καταπράσινο προάστιο του Strawberry Hill. Το Kingston, το Richmond και το κέντρο του Λονδίνου είναι κοντά, οπότε θα βρείτε πολλά πράγματα να κάνετε.

Οι μεγάλες παραποτάμιες πόλεις του Κίνγκστον και του Ρίτσμοντ βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το λεωφορείο και θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία ψυχαγωγίας. Σας περιμένουν κινηματογράφοι, χώροι ζωντανής μουσικής, παμπ, πολλά θέατρα και μια αίθουσα μπόουλινγκ, καθώς και μια εξαιρετική σειρά από καταστήματα, καφέ και εστιατόρια. Τα νυχτερινά κέντρα του Kingston προσφέρουν ειδικές προσφορές για τους μαθητές του St Mary, ενώ θα βρείτε και άλλες εκπτώσεις για φοιτητές στην περιοχή.

Επιπλέον, το Λονδίνο απέχει μόλις 30 λεπτά με το τρένο από το Strawberry Hill στο Waterloo, δίνοντας την ευκαιρία να επωφεληθείτε από όλα όσα έχει να προσφέρει από καταστήματα και ψυχαγωγία έως τα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά οφέλη της πρόσβασης σε θέατρα, γκαλερί και τελευταίες εκθέσεις. Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι συχνές και αργούν, επομένως είναι εύκολο να φτάσετε από και προς το Πανεπιστήμιο.

Θα βρείτε επίσης πολλές βολικές τοπικές ανέσεις ακριβώς στο κατώφλι σας, καθώς οι κεντρικοί δρόμοι του Teddington και του Twickenham βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από καταστήματα, εστιατόρια και παμπ. Το St Mary’s βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική τοποθεσία για να βρείτε θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης.

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από τον ποταμό Τάμεση, στην περιοχή του ιστορικού Strawberry Hill House. Το St Mary’s χρησιμοποιεί μερικά από τα δωμάτια του 19ου αιώνα στο σπίτι, αλλά επωφελείται επίσης από τους υπέροχους χώρους και την αυτόνομη πανεπιστημιούπολη που παρέχουν. Πρόσθετοι αθλητικοί χώροι βρίσκονται μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια.