ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Ινστιτούτο BIMM ανοίγει τις πόρτες στη μουσική βιομηχανία. Ενθαρρύνουμε τη δημιουργική ελευθερία, παρέχουμε εμπειρίες της βιομηχανίας του πραγματικού κόσμου και χτίζουμε μια κοινότητα στα οκτώ κολέγιά μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Ιρλανδία.

Το BIMM βρίσκεται σε μερικές από τις πιο διαφορετικές και δημιουργικές πόλεις σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη: Λονδίνο, Μπράιτον, Μάντσεστερ, Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ (Ηνωμένο Βασίλειο), Βερολίνο, Αμβούργο (Γερμανία) και Δουβλίνο (Ιρλανδία). Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν το μάθημά τους σε περισσότερες από μία πόλεις (Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία).

Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε ασυναγώνιστες συνδέσεις με τον κλάδο, έμπειρους καθηγητές που ζουν και αναπνέουν τον κόσμο της μουσικής και η ευκαιρία να επιλέξουν από εξειδικευμένα μαθήματα όπως Performance, Song Song, Music Production, Event Management, Music Marketing, Media and Communication και Music Business – καθώς και κοινά τιμητικά πτυχία όπως Μουσική Παράσταση & Μουσική Παραγωγή και Συγγραφή τραγουδιών και Μουσική Επιχείρηση.

Για περισσότερα από 35 χρόνια, οι φοιτητές του BIMM έχουν μετατρέψει τα πάθη τους σε καριέρα. Έχουμε μερικούς απίστευτους αποφοίτους όπως οι George Ezra, James Bay, Ella Mai, Fontaines D.C., The Kooks και Natasha Bent που πέρασαν από τις πόρτες του BIMM και εισήλθαν στη μουσική βιομηχανία.

 • Τοποθεσία: Το BIMM βρίσκεται σε μερικές από τις πιο διαφορετικές και δημιουργικές πόλεις σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη: Λονδίνο, Μπράιτον, Μάντσεστερ, Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ (Ηνωμένο Βασίλειο), Βερολίνο, Αμβούργο (Γερμανία) και Δουβλίνο (Ιρλανδία). Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν το μάθημά τους σε περισσότερες από μία πόλεις (Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία).
 • Μοναδικά μαθήματα: Σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν σε συνδυασμό με τη μουσική βιομηχανία. Αυτό διασφαλίζει ότι ό,τι μαθαίνετε ενώ μελετάτε μαζί μας είναι 100% σχετικό με τη μετάβαση στο χώρο εργασίας.
 • Μοναδικά μαθήματα: Σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν σε συνδυασμό με τη μουσική βιομηχανία. Αυτό διασφαλίζει ότι ό,τι μαθαίνετε ενώ μελετάτε μαζί μας είναι 100% σχετικό με τη μετάβαση στο χώρο εργασίας.
 • Ειδικοί ομιλητές: Οι Λέκτορες BIMM είναι όλοι δημιουργικοί επαγγελματίες που εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται στον κλάδο σήμερα.
 • Πρόγραμμα Personal Tutor: Λέκτορες BIMM που παρέχουν ατομική υποστήριξη φοιτητών.
 • Το πρόγραμμα BIMM Mentor: Υποστήριξη από πρόσφατους αποφοίτους του BIMM κατά το πρώτο έτος.
 • Δικτύωση: Masterclasses και εκδηλώσεις του κλάδου με κορυφαίους μουσικούς επαγγελματίες και εργοδότες στον κόσμο.
 • Ταλέντο Match: Μια δωρεάν υπηρεσία για τους εργοδότες της μουσικής βιομηχανίας που προμηθεύει νέα ταλέντα (BIMM Graduates) για τις δημιουργικές βιομηχανίες.
 • BIMM Extra: Μάθετε περισσότερες δεξιότητες σε πέντε εβδομαδιαίες συνεδρίες. Τα θέματα περιλαμβάνουν: Επαγγελματικά εργαλεία/λογική για αρχάριους, μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επωνυμία, τήρηση λογιστικών βιβλίων, βασικό ψηφιακό οπτικό λογισμικό, εργασία στον Τύπο και διεθνής μουσική και επιχειρήσεις χωρίς επιπλέον κόστος.
 • BIMM Connect: Πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για την κοινότητα BIMM φοιτητών και αποφοίτων μουσικής.
 • Πραγματική εμπειρία: Εκτός από το εσωτερικό του BIMM, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν/δουλέψουν σε διάσημους μουσικούς χώρους και φεστιβάλ σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.
 • Ανταλλαγή Σπουδών BIMM: Οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν το μουσικό τους μάθημα σε δύο διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις χωρίζοντας τις σπουδές τους σε δύο από τα κολέγιά μας BIMM στο Λονδίνο, το Βερολίνο, το Αμβούργο, το Μπράιτον, το Μάντσεστερ, το Μπρίστολ ή το Μπέρμιγχαμ.