Μπορείτε να σκεφθείτε και να υποβάλλετε αίτηση για το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών και επαγγελματικής εξέλιξης στην Ακτινοθεραπεία που προσφέρει το Πανεπιστήμιο του Liverpool.

Εάν είστε τελειόφοιτος Πανεπιστημίου ή πρόκειται να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και έχετε ένα ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο προγράμματος σπουδών που αφορά την υγεία ή την βιοιατρική, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επιτυχής ολοκλήρωση του διετούς course που προσφέρεται, σας επιτρέπει να ασκείστε ως Θεραπευτικός Ακτινογράφος στο πλαίσιο της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας ή του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση εγγραφής στα Επαγγέλματα Υγείας και Φροντίδας του Συμβουλίου (HPC). Eπιπρόσθετα εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε το πλήρες MSc, τότε θα πρέπει να κάνετε και την διατριβή.

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι επιστημονικά σχεδιασμένο και με την ολοκλήρωσή του θα δείτε ότι θα σας ανταμείψει και θα σας οδηγήσει σε μια καριέρα για την αντιμετώπιση του καρκίνου με εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης και επαγγελματικής κατάρτισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 100% των αποφοίτων μας έχουν βρει εργασία και απασχολούνται σε θέσεις εξειδίκευσης και ευθύνης.