Μεγάλη καταξίωση για το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ αποτέλεσε η εμφάνιση της Σχολής Διοίκησης στις φετινές κατατάξεις Financial Times Global Masters in Management (MiM). Στην λίστα κατάταξης εμφανίζονται μόνο τα 100 κορυφαία προγράμματα πανεπιστημίων παγκοσμίως , με βάση παράγοντες όπως η αύξηση μισθών, η εξέλιξη της σταδιοδρομίας, και η διεθνής κινητικότητα.

Η Δρ Patricia Murtagh, Υπεύθυνη Προγράμματος της  Διοίκηση, δήλωσε:

«Η κατοχή του προγράμματος MiM στην κατάταξη αποτελεί ύψιστη ένδειξη της ποιότητας του προγράμματος και της εξαιρετικής εμπειρίας των φοιτητών που προσφέρουμε. «

«Οι φοιτητές μας αποφοιτούν με ένα δυνατόν προσόν που ενισχύει τόσο την επαγγελματική τους ανέλιξη όσο και τις δυνατότητες υψηλών μισθών.”

«Το όραμά μας είναι να είμαστε μια παγκοσμίου φήμης σχολή διοίκησης της οποίας η έρευνα και διδασκαλία να τοποθετείται στην πρωτοπορία επιρροής της γνώσης.»

Η καθηγήτρια Lisa Anderson, Associate Dean στη Σχολή Διοίκησης, δήλωσε:

«Είμαι ευτυχής που αυτές οι βαθμολογίες αντικατοπτρίζουν ορισμένες πρόσφατες εξελίξεις στο MiM. »

«Οι σπουδαστές μας εντάσσονται σε μια κοινότητα όπου έχουν τη δυνατότητα να προσδοκούν τη στήριξη που σχετίζεται με την έρευνα, την αφοσίωση, την επαγγελματική σταδιοδρομία και μια σειρά εξωσχολικών δραστηριοτήτων που στοχεύουν να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν ως επιτυχημένοι διευθυντές.»

«Διατηρούμε μια ζωντανή και αναπτυσσόμενη κοινότητα σπουδαστών, αποφοίτων και προσωπικού που όλοι συμβάλλουν στην επιτυχία του MiM στο Λίβερπουλ».

Αν θέλετε να σπουδάσετε και εσείς στο University of Liverpool μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education, στα τηλέφωνα 22780250 ή 22785022