Φοιτητές του τμήματος της  Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Bolton φτάνουν επιτυχώς στους εθνικούς τελικούς ενός σημαντικού επιχειρηματικού βραβείου που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου 2019 με την συμμετοχή φοιτητών από όλη την χώρα.

Η ομάδα κέρδισε δύο βραβεία, το Strategic Marketing Excellence και το 2019 Start Up Programme Winning Finalist Award for the North West, στον περιφερειακό τελικό των Νέων Επιχειρηματικών Βραβείων 2019 (Young Enterprise Awards 2019) που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Κέντρο του Blackburn College.

Το Πανεπιστήμιο του Bolton έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα Start Up με την Young Enterprise εδώ και αρκετά χρόνια, στο πλαίσιο μιας ενότητας του κλάδου της Επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα εμπνέει τους σπουδαστές από ολόκληρη τη χώρα να δημιουργήσουν μια πραγματική επιχείρηση.

Η νικήτρια ομάδα δημιούργησε μια επιχείρηση με την επωνυμία «LinkBridge», η οποία αναπτύσσει μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που συνδέει ανθρώπους με επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης του Bolton.

Η φοιτήτρια Louise Wray, η οποία είναι και Διευθύνων Σύμβουλος της LinkBridge, δήλωσε: «Το LinkBridge λειτουργεί παράλληλα με το γενικό σχέδιο του Συμβουλίου του Bolton ύψους £ 1 δισεκατομμυρίων για να φέρει τους ανθρώπους πίσω στον κεντρικό δρόμο».

Ο Ανώτερος Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Bolton, Δρ Fredrick Agboma ανέφερε: «Ενώ η εκπαίδευση με την ευρεία έννοια είναι σημαντική για την ανάπτυξη και την ευημερία του επιχειρηματικού πνεύματος, το Πανεπιστήμιο του Bolton αναγνωρίζει τον μεγαλύτερο ρόλο της πιο συγκεκριμένης εκπαίδευσης επιχειρήσεων και επιχειρηματικότητας.

«Η επιτυχία του LinkBridge στον περιφερειακό τελικό επικυρώνει την πρακτική προσέγγιση του Ινστιτούτου Διοίκησης στην διαχείριση και επιχειρηματική εκπαίδευση.

«Αντί των παραδοσιακών διαλέξεων, η μάθηση με την πράξη δίνει στους φοιτητές ευκαιρίες να επιδείξουν και να δοκιμάσουν την εκμάθηση στην τάξη.

«Εξυπηρετεί να εξοπλίσει τους φοιτητές μας με το μυαλό και τις ικανότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία και τη διαχείριση μιας νέας επιχείρησης.»

Για περισσότερες πληροφορίες για το Bolton University, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22 780250 η 22 772244.