Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023, το Fresher’s Fair 2023 στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία. Διοργανωτές της εκδήλωσης η Global Education, εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι σπουδών, και η Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Ηνωμένου Βασιλείου.

To Fresher’s Fair πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή πάνω από 30 Ελληνοκυπριακών Φοιτητικών Ενώσεων που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν από κοντά οι πρωτοετείς φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου,  τα μέλη του των φοιτητικών ενώσεων του πανεπιστημίου τους και να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την νέα πόλη διαμονής τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν διάφορες ομιλίες. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, κύριος Λοΐζος Κωνσταντίνου. Στη συνέχεια, μίλησε εκπρόσωπος της Deloitte, η κυρία Άντρη Αντωνίου, και ακολούθως ο πρόεδρος της ΕΦΕΚ ΗΒ, κύριος Θωμάς Πέτρου, όπου ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους και ολοκληρώθηκε με ένα σύντομο χαιρετισμό από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Global Education Κρις Σωφρονίου, ο οποίος επανέλαβε τη δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φοιτητών.

Εκ μέρους των διοργανωτών, η Global Education, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς και τις Cypriot Societies που συμμετείχαν και στήριξαν το Freshers Fair για ακόμη μια χρονιά. Θέρμες ευχαριστίες απευθύνονται προς την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, που έθεσε την εκδήλωση υπό την αιγίδα της.

Επίσης,  εγκάρδιες ευχαριστίες στον μέγα χορηγό της εκδήλωσης, τη Deloitte, καθώς και στους υποστηρικτές της εκδήλωσης για την πολύτιμη συνδρομή τους: την Student Letting (www.studentletsuk.com), τη Global Sports Division, και το Mica Copy Center. Τέλος, ένα μεγάλο ευχάριστό στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης, τον μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό Mix FM και το νεανικό Portal, Studentlife.com.cy

Η Global Education, για 25 χρόνια, παραμένει στην πρώτη γραμμή υποστήριξης των Κυπρίων φοιτητών και δίνει συνεχώς το παρών, πρωταγωνιστώντας σε εκδηλώσεις που στοχεύουν στην στήριξη, καθοδήγηση και ενδυνάμωση των φοιτητών για την πραγματοποίηση μιας επιτυχούς και όμορφης φοιτητικής ζωής.