Η αγορά εργασίας είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ. Η κατοχή ενός καλού πτυχίου δεν είναι πάντα αρκετή για να αποκτήσετε την εργασία που θέλετε, ωστόσο το Πανεπιστήμιο του Reading σας υποστηρίζει και σας βοηθά να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις ικανότητες που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Εκτός από τα ακαδημαϊκά σας προσόντα, οι εργοδότες επιθυμούν να δουν επιπλέον δραστηριότητες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών και παραδείγματα εργασιακής εμπειρίας. Στο Reading University υπάρχει υποστήριξη και κατάρτιση τοποθέτησης για πρακτική εξάσκηση σε όλα τα προπτυχιακά προγράμματα.

Η ομάδα Σταδιοδρομίας

H Ομάδα Σταδιοδρομίας του πανεπιστημίου προσφέρει συμβουλές και υποστήριξη, ηλεκτρονικούς πόρους και ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Οι υπηρεσίες  που προσφέρονται από το Κέντρο Σταδιοδρομίας είναι οι ακόλουθες:

  • Επαγγελματίες συμβούλους σταδιοδρομίας, οι οποίοι μπορούν να σας προσφέρουν εξειδικευμένες και εξατομικευμένες συμβουλές, όπως έλεγχο του Βιογραφικού σας και παραδείγματα για συνεντεύξεις.
  • Αφοσιωμένους υπεύθυνους τοποθετήσεων για να σας υποστηρίξουν και να σας εκπαιδεύσουν ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την τοποθέτησή σας.
  • Διαδικτυακοί πόροι, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν βίντεο και εργαλείων αξιολόγησης.
  • Ένα πλήρες ημερολόγιο εκδηλώσεων για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις επιλογές σας, να δημιουργήσετε επαγγελματικές δεξιότητες και να συναντήσετε εργοδότες.
  • Μια ηλεκτρονική πλατφόρμα θέσεων εργασίας αποκλειστικά για τους φοιτητές του πανεπιστημίου του Reading – My Jobs Online. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία από το Σεπτέμβριο πριν φτάσετε, δίνοντάς σας την πρώτη ευκαιρία να βρείτε μια μερικής απασχόλησης εργασία στην περιοχή.

Εργασία

Συνολικά, το 94% των αποφοίτων του Πανεπιστημίου του Reading εργάζονται ή προχωρούν σε περαιτέρω μελέτη 6 μήνες μετά την αποφοίτησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Reading University, μπορείτε να επικοινωνήσετέ με τον αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22 780250 η 22 772244.