Το Πανεπιστήμιο του Bolton κατέχει την πρώτη θέση στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ σε σχέση με το δείκτη ικανοποίησης των φοιτητών.

Αυτό αποδεικνύεται μέσα από έρευνα η οποία έγινε το 2017 η οποία κατέδειξε πως το ποσοστό ικανοποίησης των φοιτητών στο Μπόλτον αγγίζει το 85%.

Η έρευνα είχε να κάνει με την μαθησιακή εμπειρία των φοιτητών, τα μαθήματά τους και το χρόνο που ξοδεύουν σε χώρους του πανεπιστημίου.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία η οποία αντανακλά ουσιαστικά στις εμπειρίες που έχουν όσοι επέλεξαν το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για τις σπουδές τους.

Πήρε πολύ ψηλές βαθμολογίες στα προγράμματα σπουδών στη Λογιστική, στην Αγγλική Φιλολογία ενώ αρκετά ψηλά είναι και τα ποσοστά σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πολιτικούς Μηχανικούς. Αρκετά ψηλό επίπεδο βρίσκει κανείς και στη Νοσηλευτική, την Ψυχολογία, τις σπουδές στα ΜΜΕ και όχι μόνο.

Πάντα όμως οι παρεχόμενες υπηρεσίες και σπουδές παρέχονται με γνώμονα την ενδελεχή και συνεχή εκπαίδευση των φοιτητών, σε εντατικούς ρυθμούς και πάντα με πρωτοπορία στον τομέα των τεχνολογιών που εφαρμόζονται για τη διδασκαλία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φοιτητών που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο του Μπόλτον, η εμπειρία τους ως φοιτητές ήταν ολοκληρωμένη τόσο όσο αφορά την προσωπική τους εξέλιξη όσο και την επαγγελματική ανέλιξη μέσα από τα εφόδια και τις υπηρεσίες που παρέχει το Πανεπιστήμιο όπως για παράδειγμα το Bolto Business Gateway.

BOLTON BUSINESS GATEWAY

Ο βασικός στόχος του νεοσύστατου Bolton Business Gateway είναι η παροχή ενός κεντρικού σημείου το οποίο θα διασφαλίζει την βέλτιστη συνδεσιμότητα του πανεπιστημίου και των φοιτητών, με επιχειρήσεις και εξωτερικούς οργανισμούς και εταίρους.

Με τον τρόπο αυτό βοηθούν και τους εργοδότες της τοπικής κοινωνίας αλλά και τους φοιτητές καθώς προωθεί την εργοδότηση μέσω της συνεργασίας.

Στο διάγραμμα βλέπουμε ένα αριθμό πεδίων όπου το BBG εστιάζει και προωθεί. Θα εργαστει στενά με το τμήμα σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου, της ερευνητικές ομάδες και τις υπηρεσίες αποφοίτων για να στηρίξει και να συμπληρώσει τις ήδη υφιστάμενες υπηρεσίες που παρέχονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ήδη τα τελευταία χρόνια το πανεπιστήμιο έκανε βήματα προς την κατεύθυνση της ευρέσεως εργασίας, των πρακτικών ασκήσεων για φοιτητές, την ενδυνάμωση ερευνητικών προγραμμάτων και όχι μόνο.

Πάντα με το βλέμμα στην καινοτομία και την αριστεία.

Global Education είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του πανεπιστημίου στην Κύπρο. Για πληροφορίες ή για να εξασφαλίσετε θέση στο πανεπιστήμιο μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 22 780250 και 22785022