Πανεπιστήμιο του Reading: Στα 150 κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως στις Τέχνες & Ανθρωπιστικές Επιστήμες!

Το Πανεπιστήμιο του Reading έχει καταταχθεί στα κορυφαία 150 πανεπιστήμια στον κόσμο στον κλάδο των Τεχνών και των Ανθρωπιστικών Επιστημών, σύμφωνα με την τελευταία έκδοση του Times Higher Education World University Rankings by Subject.

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στην 126-150 θέση παγκοσμίως στο συγκεκριμένο κλάδο, ανεβαίνοντας από την 176-200 θέση που βρισκόταν πέρσι.

Αυτό αντικατοπτρίζει την πρόοδο που επιτυγχάνεται κάθε χρόνο από το  πανεπιστημίο στην αξιολόγηση της κατάταξης τόσο στον τομέα  της διδασκαλίας, όσο και στους τομείς της έρευνα και των σπουδών στις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

Σύμφωνα με την ανάλυση του Times Higher Education, το Reading έχει βελτιωθεί σε σχέση με άλλους παγκόσμιους οργανισμούς στην ποιότητα και τον αριθμό των αναφορών (63 θέσεις πάνω από 128), στις διεθνείς προοπτικές (32 θέσεις πάνω από 133), στην υπόληψη για έρευνα (32 πάνω από 183) και στη διδασκαλία (11 θέσεις πάνω από 167).

Η καθηγήτρια Roberta Gilchrist, Ερευνήτρια της Κληρονομιάς και Δημιουργικότητας, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε ότι η παγκόσμια φήμη του Reading για την αριστεία στις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες συνεχίζει να αυξάνεται.

“Το Πανεπιστήμιο του Reading επωφελείται από μια ενσωματωμένη κουλτούρα συλλογικής έρευνας, ισχυρούς διεθνείς δεσμούς και, πάνω απ ‘όλα, το ταλέντο και τη δέσμευση του υπέροχου προσωπικού και των φοιτητών μας“.

Η κατάταξη του The Times Higher Education World University Rankings by Subject για τον κλάδο των Τεχνών και των Ανθρωπιστικών Επιστημών καλύπτει όλους τους κλάδους που κατηγοριοποιούνται στους τομείς των Γλωσσών, Λογοτεχνίας & Γλωσσολογίας,  Ιστορίας, Φιλοσοφίας & Θεολογίας (συμπεριλαμβανομένης της Αρχαιολογίας), Τέχνης, Τέχνης του Θεάματος και Σχεδιασμός και Αρχιτεκτονική.

Εάν θέλετε να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο του Reading, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο του πανεπιστημίου στην Κύπρο,  Global Εducation Services, στο 22 780250 ή 22785020

By |2018-11-15T09:34:18+02:0015/11/2018|
Go to Top