Η Global Education Services σας προσκαλεί σε δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο που θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου στις 7:00μμ-8:15μμ το πανεπιστήμιο του Middlesex University σχετικά με το το EU Settlement Scheme και διαδικασίες της Βίζας.

H παρουσίαση θα γίνει από τον κύριο Gethin Roberts- Manager Of International Student Advice του πανεπιστημίου και ειδικό σε θέματα μετανάστευσης και βίζας.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα καλύψει τόσο το πρόγραμμα εγκατάστασης πολιτών ΕΕ που είναι διαθέσιμο σε αιτούντες όσο και σε φοιτητές που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 και τη νέα φοιτητική βίζα για την οποία θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση όλοι οι ξένοι φοιτητές (συμπεριλαμβανομένων των υπηκόων ΕΕ / ΕΟΧ) πριν από την είσοδο τους στο Ηνωμένο Βασίλειο για σπουδές από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Η παρουσίαση θα διαρκέσει 45 λεπτά και στη συνέχεια θα υπάρχουν 30 λεπτά για ερωτήσεις και απαντήσεις. Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμό: https://mdx.adobeconnect.com/Europe/