Το Hillside Court βρίσκεται στο Reading της Αγγλίας, μόλις 40 μίλια δυτικά του Λονδίνου. Περιτριγυρισμένο από 9 κλαμπ της Premier League και 21 κλαμπ Football League, βρίσκεται στην καρδιά του «Οίκου του ποδοσφαίρου».

Αν είστε ποδοσφαιριστές ηλικίας 15-21 ετών και το όνειρό σας είναι να παίξετε επαγγελματικό ποδόσφαιρο ή κολεγιακό ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ, το Residential Football Academy Hillside Court μπορεί να σας προετοιμάσει για επιτυχία.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, η Ακαδημία παρέχει διαμονή (σε μονόκλινα δωμάτια), σίτιση, εκπαίδευση σε ένα σύγχρονο και εξελιγμένο περιβάλλον, όπου οι συμμετέχοντες θα βιώσουν προπόνηση παγκόσμιας κλάσης.

Αναλυτικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να:

  • Παίξουν σε αγώνες National Football League και Cup
  • Αγωνιστούν με ομάδες επαγγελματικών συλλόγων
  • Παίξoυν ενάντια σε επαγγελματικές ακαδημίες
  • Παίξουν στο FA Youth Cup
  • Παίξουν ημι-επαγγελματικό ποδόσφαιρο με κλαμπ του Αγγλικού Ποδοσφαίρου

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν το 10μηνο πρόγραμμα (full time program) ή 5μηνο πρόγραμμα (Part-time program). To 10μηνο πρόγραμμα αρχίζει 1 Αυγούστου και τελειώνει 15 Ιουνίου του κάθε έτους. Το 5μηνο πρόγραμμα αρχίζει  1 Αυγούστου –20 Δεκεμβρίου ή 7 Ιανουαρίου-15 Ιουνίου. 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα δίδακτρα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Global Sports Counsellors στα τηλέφωνα 22 780250 και 22 785022.