1. Στην Μ. Βρετανία

Το καλοκαίρι προσφέρονται  θερινά τμήματα στα Κολλέγια της Αγγλίας,  για τους  μαθητές  που επιθυμούν να αποκτήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη, γνώση και ψυχαγωγία! Για τα παιδιά που θα καταφέρουν να επισκεφθούν τα Κολλέγια αυτά, θα  είναι  ένα αξέχαστο  καλοκαίρι  που θα  το  θυμούνται για όλη τους την ζωή!

Μπορούν να εγγραφούν απο την ηλικία των 8  έως και 17 ετών, και να επιλέξουν μαζί με τους γονείς τους  μία απο τις  πολλές  πόλεις της Αγγλίας. Τα courses  διαρκούν 2 εβδομάδες  τους δύο μήνες του καλοκαιριού, Ιούλιο και Αύγουστο.

Η  Global S&C Educational Services βλέποντας την ανάγκη των μαθητών λόγω της αυξημένης ζήτησης, μαζί με την υποστήριξη και την συγκατάθεση των γονέων φυσικά, έχει συνάψει  αντιπροσωπείες συνεργασίας   με έναν μεγάλο αριθμό Κολλεγίων  που διαθέτουν πραγματικά ποιοτικά  θερινά προγράμματα.

Όλα τα  Κολλέγια  που έχουμε επιλέξει για εσάς, βρίσκονται σε πανέμορφες τοποθεσίες , μέσα  σε καταπράσινα τοπία, και  έχουν πολύ καλή φήμη για το  άρτια  εκπαιδευμένο   προσωπικό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τα αγγλικά τους,  προφορικά και γραπτά και να εξασκηθούν στην γλώσσα. Παράλληλα θα έχουν την  δυνατότητα  να ασχοληθούν  και να  μάθουν διάφορα sports που τους παρέχονται. Τα Κολλέγια  διαθέτουν εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις  γήπεδα ποδοσφαίρου, τέννις, μπάσκετ, χόκευ  ράγκμπι κ.α.

Η συμμετοχή σε τέτοιoυ είδους courses  είναι ανεκτίμητη! Θα γνωρίσουν και θα συνανστραφούν με παιδιά από άλλες χώρες, θα κάνουν φιλίες, θα μάθουν νέες κουλτούρες, θα γίνουν πιο  ανεξάρτητα και θα αποκτήσουν περισσότερα  εφόδια για την μελλοντική τους ζωή!

Εάν ενδιαφέρεσθε για τα θερινά τμήματα των Κολλεγίων, θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε. Επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα +357 2278.0250 και +357 2277.2244.

Φόρμα επικοινωνίας. Κάντε click εδώ.

2. Στην Κύπρο 

Tα  2  Summer  Courses που προσφέρει το  UCLan  είναι τα εξής: 

  • Βελτίωσε τα Αγγλικά σου στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου!

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus προσφέρει κορυφαία μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας. Οι καθηγητές που διδάσκουν έχουν σχεδόν μητρική την Αγγλική γλώσσα με μεγάλη εμπειρία σε τομείς  διδασκαλίας.
Προσφέρουμε μέχρι και 160 ώρες Αγγλικών σε 4 εβδομάδες σε μικρά τμήματα διδασκαλίας, μπορείς να επιλέξεις:

  • UCLan Cyprus  General English Courses, όλα τα επίπεδα

Βελτίωσε την ομιλία, γραμματική, λεξιλόγιο, ανάγνωση και γραφή. Δώσε  έμφαση στην πρακτική παραγωγικών δεξιοτήτων, Ομιλία και γραφή. Βελτίωσε τις μαθησιακές σου ικανότητες.

Τα εντατικά μαθήματα Αγγλικών, σου δίνουν την ευκαιρία να ενταχθείς ομαλά στο προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα που έχεις επιλέξει. Το μάθημα θα βελτιώσει Αγγλικές και Ακαδημαϊκές δεξιότητες σου στην ανάγνωση, γραφή, ακρόαση και ομιλία, Δεξιότητες μελέτης, Κατανόηση διαφορετικών τύπων ερωτήσεων, Προγραμματισμός & διαχείριση χρόνου, Κριτική ανάλυση και ικανότητες για γρήγορη αναγνώριση πληροφοριών.

Τα Προγράμματα  προσφέρουν: 
Μέχρι και 25 ώρες Αγγλικών ανά εβδομάδα, επιλογές μεταξύ 4-8-12-16 εβδομάδων διδασκαλίας.
Θα αξιολογηθούν οι  ικανότητές των συμμετεχόντων  στην Αγγλική γλώσσα  κατά  την  διάρκεια του μαθήματος.

  • Διαθέσιμα διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών
  • Δυνατότητα προγραμματισμού νυχτερινών μαθημάτων, ανάλογα με τους αριθμούς συμμετεχόντων
  • Δυνατότητα διαδικτυακής εξέτασης Αγγλικών,  που σε βοηθά να αναγνωρίσεις το τρέχον επίπεδο γλώσσας σου
  • Παρέχονται ειδικές τιμές διαμονής και διατροφής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Πώς μπορώ να εγγραφώ?

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επικοινωνήσετε με την Ομάδα της Global
στα τηλ: +357 2278.0250 και +357 9611.9770

 Φόρμα επικοινωνίας. Κάντε click εδώ.