Σχετικά με το Macromedia University of Applied Sciences

Το Macromedia University είναι ένα κορυφαίο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη Γερμανία που ειδικεύεται στα μέσα ενημέρωσης, τις επιχειρήσεις και τη διαχείριση, το σχεδιασμό και τις δημιουργικές τέχνες με περίπου 100 καθηγητές και περισσότερους από 3.500 φοιτητές που προέρχονται από περισσότερες από 90 διαφορετικές χώρες.

Τα προγράμματα σπουδών διδάσκονται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά με πρακτική εμπειρία, ψηφιοποίηση και καινοτομία με γνώμονα την τεχνολογία ενσωματωμένη στο πρόγραμμα σπουδών. Οι μαθητές μαθαίνουν μεθόδους και δεξιότητες που τους προετοιμάζουν για τις προκλήσεις του ταχέως μεταβαλλόμενου κόσμου της βιομηχανίας. Ο συνδυασμός θεωρίας και πραγματικών έργων με ένα δίκτυο παγκόσμιων εταιρειών προετοιμάζει τους μαθητές για θέσεις ανώτατου επιπέδου σε ένα διεθνές περιβάλλον εργασίας.

Διεθνής επιτυχία κατάταξης

Το 2020, η Macromedia συμμετείχε στο U-Multiranking μαζί με 1800 πανεπιστήμια παγκοσμίως και 104 από τη Γερμανία και κατατάχθηκε στο κορυφαίο 15% όλων των σχολών επιχειρήσεων, στις πρώτες 25 για επαφή με το εργασιακό περιβάλλον και στο νούμερο 2 στη Γερμανία για την επιχειρηματική σκέψη.

Η έρευνα στο Πανεπιστήμιο Macromedia διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην προώθηση και την κατάρτιση της νέας γενιάς φοιτητών. Η κύρια εστίαση της έρευνας στο πανεπιστήμιο βρίσκεται στον τομέα των κοινωνικών επιστημών, της επικοινωνίας και των ψηφιακών μέσων. Ως το μεγαλύτερο γερμανικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο στον τομέα των μέσων ενημέρωσης και των επικοινωνιών, το Macromedia είναι σε καλή θέση για να συγκεντρώσει ερευνητική τεχνογνωσία από τους τομείς της διαχείρισης μέσων, της διαφήμισης, του σχεδιασμού ή του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Το Πανεπιστήμιο Macromedia προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα Bachelor

  • Τέχνες, Σχέδιο και Αρχιτεκτονική (6)
  • Επιχειρήσεις και Διοίκηση (4)
  • Εφαρμοσμένες Επιστήμες & Επαγγέλματα (2)
  • Δημοσιογραφία και ΜΜΕ (2)
  • Κοινωνικές Επιστήμες (2)

Η εισαγωγή για σπουδές σε μια από τις πανεπιστημιουπόλεις του πανεπιστημίου στη Γερμανία απαιτεί πιστοποιητικό γυμνασίου, πτυχίο εισαγωγής πανεπιστημίου για εφαρμοσμένες επιστήμες ή ισοδύναμο και TOEFL ή IELTS.

Το Πανεπιστήμιο Macromedia προσφέρει τα ακόλουθα 7 Μεταπτυχιακά:

Για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα οι απαιτήσεις εισόδου είναι:

  • Πτυχίο με τουλάχιστον 210 ECTS. Εάν έχετε λιγότερα από 210 ECTS, έχετε την επιλογή να ολοκληρώσετε ένα προ-εξάμηνο κερδίζοντας τα απαιτούμενα τεστ 30 ECTSTOEFL ή ισοδύναμα προσόντα IELTS μπορεί επίσης να γίνουν δεκτά
  • Βιογραφικό σημείωμα Συστατική επιστολή
  • Προσωπική δήλωση κινήτρων