Η Global Educational Services έλαβε μέρος στην Έκθεση Εκπαίδευση και Καριέρας 2017 που πραγματοποιήθηκε στις 17-19 Φεβρουαρίου.

 

Η Global S&C Educational Services έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση όλων όσοι προσβλέπουν σε σπουδές στο εξωτερικό.  Έχει μέχρι τώρα τοποθετήσει με πλήρη επιτυχία χιλιάδες κυπρίους φοιτητές σε γνωστά πανεπιστήμια του εξωτερικού και εξασφάλισε στους άριστους υποτροφίες τα τελευταία 20 χρόνια.

 

Mαθητές, φοιτητές και γονείς που επισκεφτήκαν το περίπτερο της Global είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους του οργανισμού που ήταν σε θέση να απαντήσουν ερωτήσεις για το κάθε πανεπιστήμιο που αντιπροσωπεύει ο οργανισμός όπως επίσης και να πάρουν πολύτιμες πληροφορίες για σπουδές στο εξωτερικό. Διανεμήθηκε και προωθητικό υλικό των πανεπιστήμιων που αντιπροσωπεύei όπως University of Nottingham, University of Reading, Liverpool University, Middlesex University, Derby University, Nottingham Trent University, Bolton University, Coventry University, Anglia Ruskin University και University of the Creative Arts.

 

Όσοι ενδιαφέρονται για ένα προσωπικό ραντεβού με τους εκπαιδευτικούς σύμβουλους της Global μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ: 22-780250, ή για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα  www.globaleducationcy.com