Η Global Education μαζί με το Hellenic and Cypriot Society του Derby University διοργάνωσαν Pre-departure Event που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία τη Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στo Στασικράτους 30.

Στην αρχή της εκδήλωσης υπήρξε χαιρετισμός από την Senior Educational Consultant της Global Education, Μαριάννα Ιωάννου, αλλά και από τον Πρόεδρο του Greek and Cypriot Society,  Βαρνάβα Σταυράκη. 

Το περιβάλλον ήταν πολύ φιλικό και ευχάριστο, ώστε οι φοιτητές να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους έχοντας την ευκαιρία να γνωρίστουν με παλιούς και νέους φοιτητές.Επίσης, απόλαυσαν δροσιστικά ποτά και νόστιμο φαγητό στο εξωτερικό χωρό της καφετέριας.

Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρξε διαγωνισμός όπου κληρώθηκε μια ταξιδιωτική τσάντα προσφορά από τον Costas Theodorou. O νικητής του Διαγωνισμού ηταν o Φάνης Μαζούτης.

Η Global Education θα είναι πάντοτε κοντά στους νέους φοιτητές και τους εύχεται κάθε επιτυχία και καλή σταδιοδρομία ! Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Global Εducation Services στο 22 780250 ή 22785020