Σας ενημερώσουμε ότι ο εκπαιδευτικός μας οργανισμός, Global Education, θα συμμετάσχει στην εκπαιδευτική έκθεση “International Studies Expo 2024”, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου, μεταξύ 14:30-19:30, στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Στην έκθεση θα συμμετάσχει και ένα Γερμανικό πανεπιστήμιο που αντιπροσωπεύουμε, The International School of Management (ISM), το οποίο κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία ιδιωτικά Business Schools της Γερμανίας. Προσφέρει αγγλόφωνα προγράμματα σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, ενώ παρέχει και φοιτητικά δάνεια για την κάλυψη των διδάκτρων κατά τη διάρκεια της φοίτησης.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, η Global Education θα πραγματοποιήσει τρεις διαλέξεις. Η πρώτη διάλεξη θα αφορά το Μηχανογραφικό και τις Παγκύπριες εξετάσεις για τα ΑΑΕΙ της Κύπρου και τα πανεπιστήμια της Ελλάδας 2024, η δεύτερη διάλεξη θα αφορά τις ευκαιρίες σπουδών στην Ευρώπη, εστιάζοντας σε αγγλόφωνα προγράμματα με χαμηλά δίδακτρα. Η δεύτερη διάλεξη θα ασχοληθεί με τις αθλητικές υποτροφίες στην Αμερική.

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι της Global Education θα είναι εκεί για να συνομιλήσουν με τους γονείς και τους μαθητές, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες σπουδών στο εξωτερικό. Η Global Education εκπροσωπεί πάνω από 150 πανεπιστήμια στη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και ευρωπαϊκές χώρες που προσφέρουν αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών.