Η Global Education Services και η Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Ηνωμένου Βασιλείου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το FRESHERS FAIR για μια ακόμα συναρπαστική χρονιά! 🎉

🗓️ Ημερομηνία: Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

🕒 Ώρα: 5:00 – 8:00 μ.μ.

📍 Τοποθεσία: Δημοσιογραφική Εστία, Λεωφόρος ΡΙΚ 12, Αγλαντζιά 2120, Λευκωσία

Σε συνεργασία με πάνω από 25 Greek and Cypriot Societies που εδρεύουν στο ΗΒ, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους νέους φοιτητές να γνωρίσουν την φοιτητική κοινότητα του πανεπιστημίου τους, αλλά και να λάβουν πολύτιμες πληροφορίες για τη νέα τους πόλη διαμονής.

Στην εκδήλωση θα βρίσκονται επίσης οι έμπειροι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι της Global Education και μέλη της ΕΦΕΚ Η.Β., έτοιμοι να παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση σε όλους τους νέους φοιτητές.

Για πρώτη φορά, θα υπάρχουν επίσης φοιτητές που θα εκπροσωπούν διάφορα πανεπιστήμια του εξωτερικού, εκτός ΗΒ, ως οργανωμένα σύνολα ή ατομικά. Τα ονόματα αυτών των πανεπιστημίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μέγα χορηγός της εκδήλωσης η Deloitte. Υποστηρικτές της εκδήλωσης η Student Letting (www.studentletsuk.com) – η μοναδική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με την εξεύρεση φοιτητικής διαμονής στην Αγγλία, η Global Sports Division, εταιρεία που προσφέρει τεχνογνωσία, καθοδήγηση και υπηρεσίες υποστήριξης σε φοιτητές-αθλητές και το Mica Copy Center, που προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακής εκτύπωσης και μεγάλη γκάμα γραφικής ύλης και άλλων ειδών χρήσιμων σε φοιτητές και επιχειρήσεις. Χορηγοί επικοινωνίας η φοιτητική πλατφόρμα StudentLife και ο μουσικός σταθμός Mix fm. Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

Η Global Education και η ΕΦΕΚ είναι αρωγοί, και πρωταγωνιστές σε εκδηλώσεις που στόχο έχουν την στήριξη, καθοδήγηση και ενδυνάμωση των φοιτητών για την πραγματοποίηση μιας επιτυχούς και όμορφης φοιτητικής  ζωής αλλά και μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας.