Συνάντηση Νέων Φοιτητών με τα Κυπριακά Societies της Αγγλίας

Το Freshers Fair θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 4:00-8:00μμ στο ξενοδοχείο Landmark στην Λευκωσία.Την εκδήλωση διοργανώνει η Global Education μαζί με την Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Ηνωμένου Βασιλείου, σε συνεργασία με πάνω από 25 Greek and Cypriot Societies που εδρεύουν στην Αγγλία, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου από τις 16:00-20:00 στο ξενοδοχείο Landmark στην Λευκωσία.

Οι νέοι φοιτητές θα μπορούν να γνωρίσουν τα μέλη του society του πανεπιστημίου τους και να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την νέα πόλη διαμονής τους. Εκεί θα βρίσκονται και οι έμπειροι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι της Global Education για να προσφέρουν συμβουλές στους νέους φοιτητές. Όσοι ακόμη ψάχνουν για διαμονή θα μπορούν να συνομιλήσουν μαζί με τους σύμβουλους διαμονής της Student Lettings που διαθέτει ιδιωτικές εστίες και σπίτια σε όλη την Μεγάλη Βρετανία και να κλείσουν επί τόπου την διαμονή τους διαδικτυακά. Μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία για τον φοιτητή για να κτίσει τις πιο όμορφές αναμνήσεις του στην νέα του φοιτητική κατοικία.

Χορηγοί της εκδήλωσης η Student Letting (www.studentletsuk.com) – η μοναδική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με την εξεύρεση φοιτητικής διαμονής στην Αγγλία, η Uni Assignment Center – που προσφέρει ακαδημαϊκή στήριξη στους φοιτητές και η Shipping4All. Υποστηριχτές επικοινωνίας της εκδήλωσης ο ραδιοφωνικός σταθμός Mix FM και το νεανικό Portal, Studentlife.com.cy.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλο το κοινό. Απευθύνετε κυρίως στους φοιτητές που θα πάνε να σπουδάσουν τον Σεπτέμβριο 2020 ή τον Ιανουάριο 2021 αλλά και για όσους σκέφτονται την Μεγάλη Βρετανία ως προορισμός σπουδών. Θα γνωρίσουν σπουδαστές από διάφορα πανεπιστήμια, από πολλές πόλεις και θα μπορέσουν να επιλέξουν την πόλη και το πανεπιστήμιο που τους ικανοποιεί περισσότερο.

Η Global Education θα είναι εκεί, πάντα αρωγός, και πρωταγωνιστής σε εκδηλώσεις που στόχο έχουν την στήριξη, καθοδήγηση και ενδυνάμωση των φοιτητών για την πραγματοποίηση μιας επιτυχούς και όμορφης φοιτητικής ζωής.