Η Global Education θα συμμετάσχει στη εκπαιδευτική έκθεση International Studies Expo 2023, που θα πραγματοποιηθεί στην Κρατική Έκθεση Κύπρου το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου 2023 από τις 14:30 έως τις 19:30.

Η Έκθεση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μελλοντικούς φοιτητές και τους γονείς τους να έλθουν σε άμεση επαφή με εκπαιδευτικά ιδρύματα, σύμβουλους σπουδών και εταιρίες που ασχολούνται με την εκπαίδευση και τις σπουδές.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, η Global Education θα πραγματοποιήσει δύο διαλέξεις που θα εστιάσουν σε δύο σημαντικούς τομείς σπουδών. Η πρώτη διάλεξη θα ασχοληθεί με τις ευκαιρίες σπουδών στην Ευρώπη, επικεντρώνοντας σε αγγλόφωνα προγράμματα με χαμηλά δίδακτρα. Η δεύτερη διάλεξη θα επικεντρωθεί στις αθλητικές υποτροφίες στην Αμερική.

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι της Global Education θα είναι παρόντες για να συνομιλήσουν με τους γονείς και τους μαθητές και να τους παράσχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες σπουδών στο εξωτερικό. Η Global Education εκπροσωπεί πάνω από 150 πανεπιστήμια στη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και ευρωπαϊκές χώρες που προσφέρουν αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών.

Επιπλέον, αν είστε διακεκριμένος αθλητής, η εταιρία διαθέτει το τμήμα Global Sports Division, όπου ο αθλητικός μας σύμβουλος θα σας υποστηρίξει και θα σας παράσχει κατάλληλη καθοδήγηση για αθλητικές υποτροφίες, στην Αμερική.