Το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ) φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία τον 2ο Διαγωνισμό «Black Box» του ΑΞΙΚ με το Πανεπιστήμιο του Derby, Ηνωμένου Βασιλείου στις 28 Νοεμβρίου 2019.

Οι διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ετοιμάσουν επιτόπου και να παρουσιάσουν πιάτα με υλικά που τους δόθηκαν από την επιτροπή αξιολόγησης και βρίσκονταν κλειστά σε ένα μαύρο κουτί (Black Box). Οι τέσσερεις φοιτητές του προγράμματος Μαγειρικών Τεχνών οι οποίοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό επέδειξαν δημιουργικότητα, πάθος και φαντασία και εξασφάλισαν την ψηλότερη βαθμολογία.

Στόχος του διαγωνισμού ήταν η ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων τόσο σε θέματα διαγωνισμών, όσο και κινητικότητας φοιτητών και διδακτικού προσωπικού.

Το πανεπιστήμιο του Derby αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Global Educational Services. Για πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών και για εξασφάλιση θέσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Global στα τηλέφωνα 22 780250 ή 22 785022.