Hungary Universities

Το Budapest Business School είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας και η μεγαλύτερη σχολή επιχειρήσεων με επαγγελματική ιστορία άνω των 165 ετών, εκπαιδεύοντας περισσότερους από 18 000 φοιτητές και έχοντας διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το πανεπιστήμιο προσφέρει πλήρη προγράμματα σπουδών σε επίπεδο πτυχίου, μεταπτυχιακού και Διδακτορικού στα ουγγρικά και τα αγγλικά. Το πανεπιστήμιο διαθέτει ένα ευρύ διεθνές δίκτυο με περισσότερα από 200 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε 40 χώρες σε 5 ηπείρους και παρέχει πάνω από 15 ευκαιρίες διπλού πτυχίου με διάφορα φημισμένα ιδρύματα σε όλη την Ευρώπη.

Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σύμφωνα με τις ακόλουθες στρατηγικές γραμμές: προώθηση της επιτυχίας των φοιτητών, εφαρμοσμένη έρευνα για επιχειρηματικές και κοινωνικές επιπτώσεις, συνεργασία με επιχειρήσεις, βιώσιμο και υπεύθυνο Πανεπιστήμιο.

Ως το πρώτο πανεπιστήμιο στην Ουγγαρία, το BBS έλαβε διεθνή διαπίστευση από το δίκτυο διεθνών σχολών επιχειρήσεων (NIBS) το 2017.

Οι εκπαιδευτές του BBS είναι παρόντες σε βασικούς επαγγελματικούς οργανισμούς, είναι ειδικοί στον τομέα τους και παθιασμένοι με τη διδασκαλία. Το πανεπιστήμιο έχει επιχειρηματικές συνεργασίες με αρκετές εκατοντάδες εταιρείες, οι οποίες παρέχουν εξαιρετικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους φοιτητές μετά την αποφοίτησή τους.

Το BBS προσφέρει ένα πρόγραμμα διπλού πτυχίου που πραγματοποιείται σε τρεις διαφορετικές χώρες και ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα υποτροφιών (Stipendium Hungaricum) για αιτούντες εκτός ΕΕ.

Download Brochure