Tο Radboud University έχει την πανεπιστημιούπολη του στο Nijmegen, που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Ολλανδίας, μόλις 10 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Γερμανίας. Το Πανεπιστήμιο είναι μοναδικό για την προσωπική προσέγγιση της διδασκαλίας, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να συνεργαστούν στενά με κορυφαίους ερευνητές σε μικρά και πάντα διαδραστικά σεμινάρια.Ένα πανεπιστήμιο υψηλού επιπέδου, το οποίο είναι γνωστό για την έμφαση που δίδεται στην έρευνα.

Το Πανεπιστήμιο Radboud ιδρύθηκε το 1923 με περισσότερους από 19.900 φοιτητές, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο Oλλανδικό πανεπιστήμιο σε όλα τα διεθνή διαγράμματα. Το Πανεπιστήμιο Radboud κέρδισε όχι μόνο την εθνική, αλλά και την ευρωπαϊκή και παγκόσμια αναγνώριση, κατατάσσοντας το 156ο Πανεπιστήμιο παγκοσμίως το 2020, σύμφωνα με την QS World University Rankings. Επιπλέον, η παγκόσμια πανεπιστημιακή κατάταξη των Times Higher Education World University Rankings 2020 βρίσκεται στην 128η θέση στον κόσμο.

Προσφέρει 14 προγράμματα Bachelor στην Αγγλική γλώσσα και είναι ιδιαίτερα αγαπητό πανεπιστήμιο στους Κύπριους φοιτητές. Το ενδιαφέρον των Κυπρίων φοιτητών για το εν λόγω πανεπιστήμιο εκδηλώνεται μέσω των πιο κάτω προγραμμάτων Bachelor:

– Chemistry, Molecular Life Science, Biology, Computer Science, Psychology

– Economics and Business Economics, Business Administration

– English Language and Culture

Το ίδιο ενδιαφέρον συνεχίζεται και στα προγράμματα Master – 62 διαφορετικές σχολές (faculties)τα οποία προσφέρουν και 180 ειδικότητες (specializations)και αυτά στην Αγγλική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εξασφάλιση θέσης στο πανεπιστήμιο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 22 780250 και 22 785033 και να κλείσετε ένα ραντεβού με την εξειδικευμένη σύμβουλο σπουδών για Ολλανδία.